Currently loving #maart ’18 – o.a Kiko make up!

kiko

Het is weer tijd voor een favorieten artikel! Ik heb wat nieuwe make up laatst gekocht, wat gelijk favorieten zijn geworden en ik dagelijks gebruik. Deze keer ook weer een nieuw favoriet boek en 2 series die ik super snel gekeken heb. Lees snel verder om mijn favorieten van de afgelopen tijd te zien!

Wet ‘n wild walking on eggshelves palette

Ik bestelde begin februari weer een paar dingen bij Boozyshop, waaronder dit kleine handige palette van Wet ’n wild. Het is echt het meest populaire trio palette van Wet ’n wild. Het palette is heel mooi en goed gepigmenteerd. Vooral in de bruine kleur hoef ik mijn kwast echt maar heel lichtjes in te dippen. Ik gebruik dit palette nu bijna elke dag! Ik gebruik hem trouwens ook in mijn dagelijkse make up artikel.

kiko

Kiko sculpting touch creamy stick contour

Van dit product kwam afgelopen maandag al een review van online. Daarin kan je lezen dat ik heel erg positief ben over dit product! Ik ben de laatste tijd van de wat meer natuurlijke make up en cream contour geeft toch vaak een natuurlijkere look dan een poeder bronzer. En het werkt heel snel en fijn!

kiko

Kiko bb cream

Hier komt nog een uitgebreide review van, dus ik ga niet te veel over dit product zeggen. Ik was opzoek naar een mooie getinte dagcrème, cc cream of bb cream. Ik mixte namelijk telkens mijn foundation met mijn dagcrème. Ik zocht heel veel reviews op en het was nog best wel moeilijk om uberhaudt reviews te kunnen vinden van dierproefvrije bb creams. Ik checkte Kiko even en toen zag ik best wel goede reviews van hun bb cream. Ik kocht hem laatst en ik kan zeggen dat hij echt heel erg fijn is!

Lee Stafford Hair growth treatment

2 jaar geleden heb ik een review geschreven van dit product. Ik had mijn haar toen in een lange bob, maar ik wilde het weer laten groeien. Ik las die review laatst terug en ik vond eigenlijk dat ik te negatief was over dit product. Ik heb afgelopen maand voor de derde keer dit product gekocht. Ik heb namelijk mijn haar afgelopen zomer laten verven, waardoor mijn haar heel droog is. Het enige wat helpt is dit product! Ik gebruik het 1 keer in de week en mijn haar is onwijs zacht, gezond en glazend!

Havermelk en chocopops

Heel erg random dit, maar ik kwam erachter door Teske dat chocopops vegan zijn en zij was ze aan het eten en ik kreeg er de heletijd trek in. Ik wist niet zo goed met welke melk ik het moest eten, want soyamelk leek mij niet lekker. Toen probeerde ik havermelk en dat is echt heel erg lekker! Ik heb het ook een keer met rijstmelk gegeten. Dat was ook wel lekker, maar iets te zoet.

Throne of glass

Ik ben eindelijk aan Throne of glass begonnen! Vorige week kwam mijn review online van Throne of glass. Ik vond het gelijk een heel leuk boek en ik ben zo benieuwd naar de rest van de serie. Ik wilde eigenlijk na Throne of glass het novella The assassins’s blade gaan lezen, maar dat boek is helaas niet aangekomen.. Ik heb ondertussen wel al het tweede boek gelezen!

The end of the f**cking world

Iedereen had het over deze serie en ik wilde het ook gaan kijken. Wat ik gelijk al fijn vond was dat de afleveringen nog geen 30 minuten duren! Zo had ik de serie ook binnen 2 dagen gekeken. Je blijft steeds verder kijken. Het is wel echt een hele aparte serie, waar je van moet houden. Ik vond het in ieder geval heel erg leuk en interessant en ik hoop dat er een seizoen 2 komt!

Atypical

Nog een serie die ik een paar keer voorbij zag komen. Ook bij deze serie duurt een aflevering maar 30 minuten! Ik weet nog dat ik de eerste aflevering een beetje saai vond van deze serie. Ik moet ook eerlijk toegeven dat sommige aflevering een beetje sloom en saai waren, maar over het algemeen vond ik dit een hele leuke serie. Zeker als je The end of the f**cking world leuk vind, vind je deze serie denk ik ook wel leuk. Ik vond trouwens ook dat de hoofdrolspeler heel goed acteerde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *