Currently loving #maart – o.a Machine gun kelly?!

goedhoofd

Op de foto zie je maar 2 favorieten, maar ik heb er veel meer deze maand alleen zijn het dingen die ik niet kan fotograferen. Ik heb twee hele leuke muziek favorieten. Zo ontdekte ik een nieuwe favoriete artiest namelijk: Machine gun kelly. Totaal niet wat je bij mij verwacht, maar lees verder hoe ik hem ontdekt heb! Voor de rest heb ik deze maand maar twee beauty favorieten en nog twee random dingen.

Machine gun Kelly

Je hebt vast wel op de radio bad things van Machine gun Kelly en Camilla Cabello gehoord. Door dat nummer ging ik Machine Gun Kelly zijn andere nummers luisteren en ik was gelijk verslaafd! Het is echt niet het soort muziek dat ik normaal luister. Ik luister eigenlijk nooit rap of hiphop, maar om de één of andere manier blijf ik naar zijn muziek luisteren. Bad things vind ik natuurlijk een gaaf nummer, maar ook Raise your flag, alpha omega en A little more zijn mijn favorieten nummers! Afgelopen vrijdag kwam het nummer ‘At my best’ samen met Hailee Steinfeld uit. Dat nummer is ook heel leuk. Ik kan niet wachten op album 3!

Lana del rey – love

Lana del rey kwam eindelijk weer met een nieuw nummer! Ik heb haar muziek nooit heel erg veel geluisterd, maar soms ben ik ineens in de mood en luister ik heel de dag Lana del rey. Dit nummer is echt weer een standaard Lana nummer, maar ik vind hem heel leuk. Hopelijk komt ze snel weer met een nieuw album.

goedsleek

Sleek face form palette in light

Ik schreef vorige week al een review van dit palette en daar liet ik al weten dat ik het een super fijn palette vind! Sinds ik hem heb gebruik ik het palette eigenlijk elke dag. Het is zo handig, want ik heb 3 dingen in 1 en het zijn alle drie ook nog eens hele mooie kleuren!

goedallesbijelkaar

Diy masker

Ik liet al een recept van dit masker zien. Het recept kan je hier vinden. Het is een heel simpel recept en het masker is zo fijn. Het is vooral geschrikt als je een droge huid hebt met puistjes. Het maakt je huis super schoon en als je hem op hebt voel je ook dat hij wat doet! Als je nog wat over hebt kan je de rest ook opeten!

goedboek

The Art of being normal – Lisa Williamson

Vorige maand las ik dit boek en wat een geweldig boek is dit zeg! Het gaat over David die eigenlijk een meisje wilt zijn en het gaat ook over Leo die het opneemt voor David en daardoor worden ze goede vrienden, maar Leo heeft een groot geheim. Ik had nog nooit een boek over transgenders gelezen en ik vond het zo interessant! Echt een aanrader! Eind deze maand komt er een review van online!

11

Harry Potter expo

In dit artikel liet ik mijn dag al zien bij de Harry Potter Expo. Ik ging samen met een vriendin en we hadden echt in september al kaartjes gekocht. Ik vond het zo fantastisch! Ik wist eerst niet zo heel goed wat ik moest verwachten, maar ik vond het super gaaf. Je kon alle gave rekwisieten van de set bewonderen en ook kan je zwerkballen en in Hagrids zijn huisje zitten. De Harry Potter expo is te zien tot en met juni!

Lookbook

In mijn laatste shoplog en wishlist liet ik al weten dat ik steeds meer in fashion geïnteresseerd ben.  Een goed hulpmiddel om te vinden wat je nou eigenlijk leuk vind is Lookbook! Lookbook is een site, maar ze hebben ook een hele handig app. Je kan gewoon scrollen en op hype klikken als je iets leuk vindt. Die hypes kan je dan terugvinden op je profiel. Je kan ook mensen volgen! Ik vind het een hele handige app voor als je even geen inspiratie hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *