Currently loving #mei – o.a 13 reasons why

13 reasons why

Ik heb deze keer twee hele goede gezichtsverzorgingsproducten waar ik niet meer zonder kan eigenlijk. Ook heb ik een nieuwe favoriete boeken trilogie en natuurlijk twee make up favorieten. Daarnaast heb ik binnen 2 dagen 13 reasons why gekeken! Lees snel verder om mijn favorieten van de afgelopen tijd te zien.

kiko oogschaduw 12

Kiko smart eyeshadow 12

Ik wilde heel graag een lente make up look maken en kreeg het idee voor een peachy oogschaduw look, maar ik had helemaal geen peachy oogschaduw. Toen ben ik naar de Kiko in Rotterdam gegaan en vond ik deze hele mooi glanzende peachy kleur! Je kon hem dus al zien in mijn dagelijkse lente make up look.

catrice luxery nude nagellak

Catrice luxery nudes soft matt – 08 Little dose of rose

Ik was op zoek naar een licht nude kleurtje en ik nam deze mee bij de Kruidvat. Ik zag thuis pas dat het een matte lakje was, maar als ik er een glanzende topcoat overheen doet glanst hij gelukkig gewoon. Vind het een super mooie lente kleurtje! Hij blijft alleen niet zo lang zitten, dat vind ik wel heel jammer!

lush angels on bare skin

Lush Angels on bare skin

Mijn huid is al een aantal maanden echt een drama, dus ik ben opzoek naar producten die goed werken tegen puistjes. Ik heb deze facewash van Lush wel eens vaker gehad en vond hem toen ook heel fijn! Er zitten stukjes amandelen in, waardoor het je huid zachtjes scrubt. Ook ruikt het heerlijk naar lavendel. Sinds ik het elke avond en ochtend gebruikt zie ik wel echt een verbetering van mijn huid!

dr van der hoof crememasker fruitzuur

Dr. Van der hoog – Crèmemasker fruitzuur

Zoals ik net al zei ben ik dus hopeloos opzoek naar producten die goed voor mijn huid werken. Ik ging een beetje googelen en kwam erachter dan zuren vaak goed kunnen werken! In dit artikel van pinkypolish zag ik dat het crèmemasker fruitzuur van dr van der hoog dit zuur in het masker heeft zitten. Sindsdien gebruik ik het masker één keer in de week en het werkt super goed! Maakt je huid zacht en heel schoon.

the darkest minds

The darkest minds trilogie

In maart en april las ik the darkest minds trilogie en hier kan je mijn review van de trilogie lezen. In het kort vond ik de trilogie geweldig! Alle karakters, af en toe wat humor en de avonturen vond ik fantastisch!

13 reasons why

Ik denk dat zowat iedereen deze serie nu wel gezien heeft en zo niet, ga hem snel kijken! Ik zeg wel eerlijk als je gevoelig bent voor het zien van heftige beelden raad ik het je af om de serie te kijken. Zeker de laatste 4/5 afleveringen zijn heel heftig. Ik vind het echt een belangrijke serie omdat door deze serie er meer gepraat wordt over mentale ziektes. Ik heb keihard gehuild bij de laatste paar afleveringen en ik kan niet wachten op seizoen 2!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *