Currently loving #mei o.a met etos bb cream

bestehoofd

Ongeveer elke 2 maanden vertel ik wat mijn favorieten zijn op het moment en dat ga ik vandaag weer doen. Deze keer een beetje van alles eigenlijk!

Zayn

Natuurlijk luister ik nog dagelijks naar Halsey, maar ik heb ook veel het nieuwe album van Zayn geluisterd! Het is echt een heel fijn album om op een rustige dag te luisteren. Zayn kan gewoon ongelooflijk goed zingen en zijn muziek is heel goed! Mijn favoriete nummer zijn Like I would, Pillowtalk, Wrong en Fool for you.

Paper thin – Astrid S

Dit vind ik zo’n mooi nummer! Astrid heeft een prachtige en zuivere stem, wat heerlijk is om naar te luisteren. Het nummer is ook gewoon super mooi en heb ik vaak genoeg meegezongen.

Rock bottom – Hailee Steinfeld ft. DNCE

Ik ben helemaal niet zo fan van Hailee of DNCE, maar dit nummer vind ik zo leuk! Het is echt een goed catchy nummer en ook leuk om mee te zingen. Ook vind ik de clip heel leuk! Ik heb een keer de live versie van dit nummer gehoord en dat was niet zo goed…

etos bb cream

Etos bb cream in porcelain

Ik droeg lange tijd alleen concealer en poeder als basis, maar dat vond ik er toch niet helemaal mooi uitzien. Toen ben ik weer bb cream gaan dragen en kocht ik deze van de Etos. Het is namelijk nog best moeilijk om een goede bb cream te vinden die dierproefvrij is en niet te duur is. De bb cream is echt onwijs licht! Voor nu is dat goed, want ik ben nog vrij licht en dan is het de perfecte kleur. Maar in de zomer kan ik wel een tintje, misschien wel twee tintjes donkerder nemen. Ik breng de bb cream aan met mijn real techniques buffing brush en dat werkt fijn! Hij heeft een minimale dekking, maar ik gebruik hem vooral voor een beetje glow. Hij geeft niet een super glow, maar dat is juist fijn want ik heb vrijwel geen last van een vette T-zone als ik deze draag!

goednyx

Nyx soft matte lip cream in Antwerp

Ik wilde al zo lang deze lipstick van Nyx proberen en met de nationale glamour day had je bij de douglas 20% korting en toen heb ik hem gekocht. Ik heb hele droge lippen, maar zo heel erg uitdrogend is de lipstick niet. Wel moet ik hem niet te vaak dragen, want dan worden mijn lippen wel echt een stuk droge. De kleur is vooral zo mooi! Een hele felle koraal kleur. Ik wil ook nog graag de kleur Ibiza en Morocco, dat vertelde ik al in mijn budget dierproefvrije wishlist.

goedhaarmasker

Dr organic argan olie haarmasker

Bijna alles wat ik nu gebruik is dierproefvrij en vind ik ook fijn. Ik heb alleen moeite om fijne dierproefvrije producten voor mijn haar te vinden. Ik test nu een shampoo, maar ik denk dat die te uitdrogend is. Gelukkig heb ik wel een goed haarmasker gevonden! Het masker ruikt heel erg kruidig, maar dat vind ik wel lekker. Ook is hij onwijs dik, dus je hoeft maar een klein beetje te gebruiken. Ik ben er super blij mee!

goedzalf

Vsm calendulan zalf

Dit is misschien een beetje een random favoriet. Ik heb last van eczeem en ik merkte dat de crème die ik gebruikte niet mee zo goed werkte. Toen nam mijn moeder voor mij een keer deze creme mee en dit is de fijnste crème die ik tot nu toe gebruikt heb! Als je hem opsmeert is het een witte zalf, maar als je hem dan insmeert wordt hij doorzichtig. Dat is toch wel fijn, want ik heb eczeem op mijn gezicht en dan wil je niet met een witte vlek op je gezicht rondlopen. Ook trekt hij goed in. Mijn eczeem is er nog wel, maar ik heb het gevoel dat het wat minder wordt sinds ik deze crème gebruik.

goedtas

‘I like big books and I cannot lie’ Tas van Blossombooks

In mijn vorige shoplog kon je zien dat ik deze tas had gekocht en sindsdien gebruik ik hem echt heel erg vaak! Ik gebruikte sowieso altijd al zulke tassen, maar nu dat je moet betalen voor plastic tasjes is het helemaal een handige tas. Ik vind ook gewoon wat erop staat heel erg leuk!

goedcinder

Cinder – Marissa Meyer

Ik ben nog steeds bezig met the mortal instruments serie, ik hoef alleen nog de twee laatste boeken te lezen. Toch ben ik begonnen aan een nieuwe serie! Cinder was namelijk het maandboek van april van de bookseverafter boekenclub van goodreads en ik heb meegelezen. Ik wist niet zo goed wat ik van het boek moest verwachten, omdat ik nog nooit een sci-fi boek gelezen heb. Ik vond het boek verrassend leuk! Er komt natuurlijk nog een uitgebreide review online van het boek!

pizap.com14615747615011

Outlander

Ik liet laatst weten aan welke series ik nog niet toegekomen was, maar die ik wel graag wilde zien. Ook al kijk ik al veel te veel series en is ook Orphan Black laatst weer begonnen, ben ik toch begonnen met het kijken naar Outlander. Ik was zo nieuwsgierig! Ook werd vorige week mijn verstandskies getrokken en daar was ik wel een paar dagen ziek van en had ik dus genoeg tijd om aan een nieuwe serie te beginnen! Na de eerste aflevering was ik nog niet volledig overtuigd of ik de serie nou leuk vond, maar nadat ik aflevering 2 had gezien was ik verslaafd! Het accent is zo leuk en gelukkig ben ik daar wel aan gewend, dus kan ik het ook goed verstaan. Wel vind ik opvallend dat er echt maar 4 knappe mensen in heel de serie zitten. Allemaal super goede acteurs en een heel bijzonder verhaal.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *