Currently loving met o.a nike roshe runs

Het leek me wel leuk om af en toe te vertellen wat mijn favorieten zijn op dit moment. Ik vind dit soort blogposts altijd leuk om te lezen van anderen, dus dacht waarom niet?

Als eerst lijkt het me leuk om te beginnen met mijn favoriete nummer op dit moment. Ik ken Rixton alleen doordat hun nummer ‘Me And My Broken Heart’ op Just Dance 2015 staat. Per toeval kwam ik ze weer tegen en dit nummer vind ik zo leuk!

_MG_6710

Wenkbrauwgel Catrice

Ik heb nog nooit iets voor mijn wenkbrauwen gebruikt, naast een borsteltje en een beetje transparante gel. Ik heb al vrij donkere en volle wenkbrauwen, waar ik super blij mee ben. Ik probeer ze telkens nog wat dikker te laten groeien, maar dat pak ik toch steeds weer mijn pincet. Poeder of een potloodje leek me niet nodig, maar ik wilde gewoon een beetje opvulling. Ik zag al dat je van Maybelline en Bennefit een gekleurde wenkbrauwgel hebt, maar ik wilde het eerst uitproberen voordat ik een duurdere koop. Ik vind deze van Catrice echt heel fijn! Mijn wenkbrauwen worden er iets donkerder en opvallender door, maar nog steeds natuurlijk. Als deze op is ga ik die van Essence uitproberen.

IMG_6592

Nike Roshe Runs

Wat een zoektocht was dat zeg. Zoals ik al eerder vertelde wilde ik ze al sinds de zomer vorig jaar en toen ik het geld had, waren ze overal uitverkocht… Toch vond ik ze voor maar 60 euro! Super blij ben ik er mee. Ze lopen echt heerlijk en ik zou er zo mee willen slapen.

_MG_6759

Waxjes die ik voor kerst kreeg

Ik kreeg deze waxgeurtjes van mijn vader voor kerst. Ze zijn van Riverdale in de geur ‘Pure Temptation’. Ze ruiken echt heerlijk fris en toch een beetje warm. Beetje musk achtig ? Echt heel lekker in ieder geval. Ze ruiken heel lang lekker, echt urenlang. Helaas heb ik er nog maar eentje.. Maar hierdoor wil ik wel weer waxjes gebruiken i.p.v gewone geurkaarsen.

_MG_6699

De Hema

Ik was nooit zo weg van de Hema. Vond het altijd een beetje tuttig. Maar de laatste jaren wordt het steeds leuker! Vooral de notitiespulletjes vind ik geweldig. Bijvoorbeeld de washi tapes en notitieboekjes. Ook gebruik ik de fineliners van de Hema om mee te kleuren. Vaak koop ik er ook stickers om bij te houden wanneer ik sport.

pizap.com14240882682151

Mijn kamer

Ik was nooit zo geïnteresseerd in mijn kamer. Tot vorig jaar. Ik verschoof mijn bed en bureau en sinds dien vind ik het leuk om dingetjes in mijn kamer te zetten. Zoals hry canvasboord die ik zelf maakte en mijn lavalamp die ik voor mijn verjaardag kreeg. Ook vind ik nog steeds de lampjes boven mijn raam heel gezellig. Laatst heb ik ook eindelijk mijn bed wit geverfd en nam ik ook maar gelijk mijn spiegel mee. Mijn bed was namelijk donkerbruin en dat stond niet zo in mijn kamer. Mijn spiegel was nog blauw en dat paste ook niet meer zo goed. Nu past het allemaal wat beter bij elkaar!

Dromen over mijn vakantie

Ik schreef laatst al dat ik de lente in mijn hoofd had en nu dus al de zomer. Dit komt omdat we nu al de vakantie geboekt hebben voor in juni! Dit is vrij uniek, want normaal boekt mijn vader pas een week voordat we weggaan, haha. We gaan voor het eerst naar Italië, bij het meer van Lugano. Ik kan echt niet wachten tot we gaan en in april/mei ga ik lekker shoppen met mijn moeder! Dit zorgt trouwens wel voor één dilemma. Ik ben namelijk van plan om al mijn geld dan op te sparen om te shoppen voor Italië, maar dan kan ik tot mei niets kopen! Nouja alleen het hoognodige ga ik kopen, namelijk boeken. Ook zit ik me af te vragen hoeveel boeken ik wel niet mee moet nemen naar Italië, we gaan namelijk twee weken. Volgens mij is het ook al een tijd geleden dat we echt 2 volle weken op vakantie zijn geweest. Meestal gaan we rond de 10 dagen. Ik kan niet wachten om mooie foto’s te maken in Italië en elke dag in het meer te zwemmen!

Waar gaan jullie op vakantie?5 Comments

  1. Toffe schoenen! En fijn dat hè, dat je nu al uit kunt kijken naar een vakantie. Ik heb nog geen plannen voor in de zomer, maar ik ga al wel in april een paar dagen naar IJsland. Jeuj!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *