Currently loving #november – o.a The raven boys

The raven boys

Ik heb weer mijn favorieten van de afgelopen 2 maanden! Deze keer heel veel beauty en make up favorieten en ook een nieuwe favoriete boekenserie The raven boys. Ik was deze maand jarig, dus er zitten ook een paar favorieten bij die ik cadeau kreeg. Lees snel verder om mijn favorieten van de afgelopen tijd te zien!

De tuinen Groene kleimasker

Ik schreef laatst al een review over dit masker, dus als je die gelezen hebt weet je dat dit masker echt super goed is! Het is een heel heftig masker voor als je last hebt van pukkels. Ik heb echt al ongeveer een jaar lang onwijs last van pukkels en sinds ik dit masker gebruik is mijn huid zo mooi! Ik heb een droge huid, dus ik moet wel oppassen met dit masker. Ik gebruik hem maximaal 1 keer in de week en alleen op plekken waar ik last heb van pukkels zoals mijn voorhoofd en kin. En gebruik een goede voedende crème erna!

Essence fresh & fit awake foundation

Ook van deze foundation heb ik een review geschreven samen met de primer van dezelfde lijn. Helaas kreeg ik last van pukkels door die primer, maar de foundation is echt onwijs fijn! Ik breng hem het liefst aan met de buffing kwast van real techniques. De foundation geeft je echt een mooie glow, zonder een zweer effect! Het enige probleem is dat hij te donker is, maar daar heb ik een oplossing voor!

Catrice make up transformer drops lightening

De oplossing van de te donkere foundation zijn deze drops! Ik gebruikte van de zomer de donkere drops van Catrice, die ook heel fijn zijn. De drops maken je foundation alleen een beetje matter, maar een klein beetje bij de foundation en hij is de perfecte kleur. Super handig voor nu in de winter!

The balm Mary-lou manizer

Van de zomer kreeg ik deze highlighter van een vriendin en hij is zo mooi! Het is een super mooie gouden glow. Ik gebruikte hem met mijn verjaardagsmakeup. Ik gebruik hem vaak alleen voor feestjes en ’s avonds, omdat ik het wel een best wel heftige highlighter vind.

The body shop camomile sumptuous cleansing butter

Ik kreeg dit product voor mijn verjaardag en het is een super fijn product! Het is een soort balm waar je een klein beetje van neemt en dan opwarmt in je vingers. Dan masseer je het op heel je gezicht en ook je ogen. Je hebt even panda ogen, maar het haalt je make up er onwijs goed af en na gebruik heb je een super zachte huid!

The body shop white musk libertine solid parfume

Deze vaste parfum heb ik al een aantal jaar, maar ik gebruik hem eigenlijk alleen in de winter. Musk is echt zo’n heerlijk zachte poederige geur die ik heerlijk vind voor in de winter. Omdat het een vaste parfum is blijft de parfum echt onwijs lang zitten! Ik gebruik hem nu ook elke dag! Ik trouwens geen idee hoe dat deukje erin komt…

Koptelefoon + Platen

Ook kreeg ik deze koptelefoon voor mijn verjaardag en die is zo fijn! Het is een bluetooth koptelefoon, dus ik kan hem met mijn telefoon en laptop heel handig verbinden. ASMR met deze koptelefoon is trouwens echt heaven! Een andere favoriet zijn natuurlijk mijn nieuwe platen die ik voor mijn verjaardag kreeg!

The raven boys – Maggie Stiefvater

Ik ben aan een nieuwe boeken serie begonnen en het is the raven boys geworden. Ik moet alleen het laatste boek nog lezen, maar ik vind het zo’n originele serie met super leuke karakters en ook is het super spannend! Ik schreef al een review over het eerste boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *