Currently loving #november – Urban decay naked 2 palette

Urban decay naked 2 palette

Het werd wel weer tijd voor een favorieten artikel! Deze keer zoals gewoonlijk weer vol op muziek favorieten. Voor mijn verjaardag kreeg ik best veel make up, dus ik heb deze keer ook veel make up favorieten. Ook keek ik een super leuke film en heb ik een nieuwe verslaving..

Shawn Mendes zijn nieuwe album kwam laatst uit en wat is het een goed album zeg! Super mooie nummers, maar mijn favoriet blijft toch Mercy. De clip vind ik ook heel erg gaaf!

Ook kwam Lady Gaga eindelijk na jaren weer met een nieuw album! Het album is super leuk en heel anders dan haar vorige muziek. Mijn favoriet is toch wel Million reasons. Zo’n mooi nummer!

goedessencelip

Essence long lasting lipstick 06 barely there

Mijn moeder heeft deze lipstick en ik gebruikte hem wel eens en vond hem eigenlijk wel heel erg mooi dat ik hem ook heb gekocht. Het is een bruine kleur, maar niet te donker dus hij maakt me niet te bleek. Super mooi vind ik hem!

goedkiko

Kiko cream crush lasting colour eyeshadow in 06 pearly chocolate

Ik gebruikte altijd bijna elke dag de maybelline color tattoo in oh and on bronze, maar maybelline is niet dierproefvrij dus ik wilde graag een alternatief. Toen kocht ik deze van de Kiko. De kleur is iets donkerder, maar onwijs mooi! Je kan hem heel lichtjes aanbrengen, maar je kan hem ook opbouwen en dan is hij best donker. Super mooi en ik draag hem nu eigenlijk bijna elke dag! Ik moet wel eerlijk zeggen dat hij wel na een paar uur gaat creasen.. dat is jammer!

goedhemakast

Hema blending oogschaduwkwast

Ik doe al jaren met maar 1 oogschaduwkwast en dat ging eigenlijk best wel goed. Nu wilde ik toch wel graag een blending kwast en ik had gehoord dat die van de Hema goed zijn. Wat een wereld van verschil is dit zeg! Het blend zo fijn en snel en mijn ooglooks zien er veel mooier uit. Echt een aanrader!

goedrt

Real techniques miracle complexion sponge

Ik wilde al een tijdje deze spons proberen en ik kreeg hem voor mijn verjaardag. Ik draag eigenlijk alleen voor feestjes foundation en dat bracht ik het aan met de blending kwast van Real techniques en dat vond ik best wel mooi, maar toch zag je de foundation dan een beetje zitten. Met deze spons lijkt je foundation een stuk natuurlijker en hij denkt ook heel goed! Het werkt heel snel en fijn. Ben er super blij mee! Nu wil ik wel graag de kleine versie van Real techniques. Ik heb namelijk de mini beauty blender, maar die van real techniques is een stuk goedkoper! Lijkt me fijner voor onder de ogen, want daar is deze nog te groot voor.

goedbronzer

Bronzer make up revolution in ultra bronze

Deze bronzer kreeg ik ook voor mijn verjaardag en hij is echt super fijn! Ik had namelijk nog geen dierproefvrije bronzer en ik gebruikte de hoola bronzer van benefit. Deze bronzer is iets donkerder en iets koeler dan de hoola bronzer en dat vind ik wel fijn! Je kan hem mooi opbouwen en hij blend goed uit. Super fijn!

Urban decay naked 2 palette

Urban decay naked 2 palette

Deze super mooie palette kreeg ik ook voor mijn verjaardag! Ik kreeg het van mijn lieve vriendinnetjes en ze hebben ook echt de goede gekozen, want dit zijn precies mijn kleuren. Hele mooie warme kleuren en je kan er elke look mee maken die je wilt. Super blij mee!

goedkaars

Geurwaxjes van de Kruidvat

Nu het weer een stuk kouder is, geniet ik weer vol op van de geurkaarsen. Nu kocht ik bij de Kruidvat deze geurwaxjes en ze ruiken zo lekker! Ze zijn ook echt heel goedkoop, dus een budget tip!

Fantastic beasts and where to find them

Iedereen zat waarschijnlijk al maanden op deze film te wachten en nu heb ik hem eindelijk gezien! Hier kan je mijn volledige review lezen van de film. De film was geweldig en nog beter dan ik had verwacht. Misschien nog wel beter dan de Harry Potter films. Eddie Redmayne was geweldig als Newt, alles zag er zo onwijs gaaf uit en de muziek was ook geweldig! Kan niet wachten op de volgende films!

Big Brother

Lang geleden dat big brother in Nederland op tv was, maar in Engeland wordt het nog steeds uitgezonden. In het laatste seizoen zit Marnie van Geordie shore en ik kijk altijd Geordie Shore, dus ik dacht ik ga even kijken hoe het is. Alle afleveringen staan namelijk op Youtube! Ik ben echt helemaal verslaafd.. Wel weet ik al wie er gaaf winnen, maar dat maakt het niet minder leuk.

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *