Currently loving #september – Anime!

goedhoofd

Ik heb weer een paar favorieten van de afgelopen tijd voor jullie! 2 muziek favorieten een beetje make up en beauty en vooral weer veel random favorieten. Onder andere Anime!

Treat you better – Shawn Mendes

Ik ben al een tijdje fan van Shawn en zet graag zijn muziek op. Nu komen er steeds nieuwe nummers van hem uit, want in oktober komt zijn nieuwe album uit. Dit nummer vind ik zo gaaf!

Closer – The chainsmokers & Halsey

Zoals jullie vast wel weten ben ik groot fan van Halsey en The Chainsmokers vind ik ook heel gaaf. Toen ik dus hoorde dat ze een nummer samen hadden gemaakt kon ik er niet op wachten! Laatst kwam het nummer dus uit en ik vind het echt een super leuk en vrolijk nummer. Heel anders dan dat we gewend zijn van Halsey. Ik vind het optreden van de VMA’S ook heel erg gaaf! De zanger kan niet super goed zingen, maar Halsey maakt alles goed.

goedcontouring

Allround contouring palette van Catrice

Toen ik zag dat dit palette uitkwam van Catrice wilde ik het gelijk hebben! Hij was de hele tijd uitverkocht, maar gelukkig was hij er een keer wel nog! Ik vind dit zo fijn werken! De kleuren zijn precies goed. Ik gebruik de lichtste kleur (niet de buitenste, die heeft glitters) op mijn jukbeenderen, voorhoofd, neus en kin en de warme bruine kleur als contour. Ik blend het uit met mijn mini beauty blender en dit werkt perfect! Mijn gezicht is altijd heel bleek, zeker in vergelijking met de rest van mijn lichaam en hiermee is mijn gezicht een beetje bruiner op een natuurlijke manier. Het contouren ziet er ook heel mooi natuurlijk uit!

goedtbs

Shimmer waves in Coral van The Body Shop

Deze blush stond echt al jaren op mijn verlanglijstje. Nu had ik laatst een kortingsbon van 5 euro van de postcodeloterij en die heb ik gebruikt! Hij is echt super mooi! Het geeft een super mooie natuurlijke glans, echt perfect voor in de zomer. Je kan deze blush ook al oogschaduw gebruiken. Ik doe dan één van de lichte kleuren op mijn ooglid en doe de oranje kleur in mijn crease. Dat staat onwijs mooi!

goedjojoba

Jojoba olie

Ik zag een video van Whispersred (een ASMR video) waarin ze jojoba oli gebruikt in het haar van haar nichtje. Toen kwam ik op het idee om hetzelfde te doen! Mijn haar is van zichzelf gewoon heel erg droog en niets leek te helpen, totdat ik dit probeerde! Ik doe dan ’s avonds jojoba olie in heel mijn haar, ik focus me vooral op de puntjes en dan doe ik een handdoek om mijn haar en ga ik slapen. De volgende ochtend was ik mijn haar en doe ik er conditioner in. Dit werkt super goed tegen droog en pluizend haar! Ik doe dit trouwens 1 keer in de twee weken, maar ik twijfel om het elke week te doen.

goedlavendel

Lavendelolie

Ik gebruik al een tijdje een lavendelmist voor als ik niet kan slapen. Laatst had ik heel erg last van puistjes en ben ik tips op gaan zoeken. Toen las ik dat je lavendelolie op je puistjes kon doen. Toevallig had ik dat in huis en het werkt echt! Gewoon een beetje met een wattenstaafje op je pukkels doen en dan drogen ze eerder uit. Het moet ook helpen tegen littekens!

Whispersred ASMR

De afgelopen twee maanden heb ik ASMR helemaal gevonden. Elke keer als ik niet kan slapen zet ik een ASMR video op en slaap ik in een mum van tijd! Mijn favoriet blijft toch echt Emma van Whispersred. Zij is zo super fijn! Ik weet dat ASMR een beetje raar klinkt als je het nog nooit gekeken heb. Maar kijk er een paar en ik denk dat je het ook super fijn zal vinden!

Carol

Vorige maand keek ik Carol en wat een super mooie film is dit zeg! Hier kan je mijn review over de film lezen. Het speelt zich af in de jaren 50, wat ik al helemaal geweldig vind. De film is een beetje mysterieus en dat komt ook vooral door de mooie muziek. Echt een aanrader!

Anime

De vriend van mijn vriendin vroeg een keer of ik Anime keek. Ik zei nee dat kijk ik niet, maar het lijkt me wel heel leuk. Nou, toen kreeg ik gelijk heel veel aanraders naar mijn hoofd gegooid haha. Ik ben toen Hunter x Hunter gaan kijken en wat is dit onwijs leuk zeg! Het zijn korte afleveringen van 20 minuten en er gebeurd zoveel! Hunter x Hunter heeft bijna 150 afleveringen, dus daar ben ik nog wel even zoet mee. Ik wil daarna denk ik Pokémon nog een keer kijken! Pokémon is namelijk ook een Anime.

goedboek

Things we know by heart – Jessi kirby

Toen ik dit boek voorbij zag komen wilde ik hem gelijk lezen. De samenvatting sprak mij gelijk heel erg aan! Het gaat over Quinn en haar vriendje is overleden. Hij was donor en ze heeft al heel veel mensen ontmoet die iets van hem gekregen hebben, maar ze heeft geen antwoord gekregen op haar brief naar de jongen die zijn hart heeft gekregen. Quinn gaat dan naar de jongen opzoek. Geloof me, dit is zo’n mooi en romantisch boek! Hier kan je mijn review van dit boek lezen.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *