Currently loving #September o.a Kokosolie

Goedhoofd

Mijn laatste currently loving was alweer in juni en ik had weer een paar favorieten van de afgelopen tijd. Vooral zomerse dingen en ook vertel ik over het boek wat ik op het moment aan het lezen ben, mijn favoriete serie op het moment en natuurlijk weer mijn favoriete nummer.

Drag me down – One direction

Ik ben nooit echt een One Direction fan geweest, nu ook nog niet zo zeer. Ik vond hun muziek wel altijd leuk, maar ik was nooit zo’n diehard fan en eigenlijk ben ik dat nooit over een artiest. Dit nummer vind ik toch wel iets anders dan de andere nummers van One Direction en ik kan echt niet stoppen met luisteren ernaar. Deze herfst komt hun nieuwe album uit en ik ben heel erg benieuwd! Wel jammer dat ik nu hun muziek weer leuk begin te vinden, terwijl ze een jaar uit elkaar gaan… Sinds deze maand heb ik ook opeens een crush gekregen op Harry Styles, Someone with me?

Goedtattoo

Action Tattoo’s

Ik was deze zomer echt hopeloos opzoek naar betaalbare nep tattoos en ik vond ze bij de New Yorker voor 3 euro, maar dat waren er niet zo veel en toen ik terug kwam van vakantie kon ik ze niet meer vinden. Toen zag ik bij kittehscupcakes de nep tattoos van de action. Echt heel veel voor maar 1 euro en dan heb je 2 velletjes vol met leuke tattoos. Ze blijven nog langer zitten dan die van de New Yorker. Alleen moet je geen bodylotion of iets anders vettigs op of rond de tattoo smeren. Soms moest ik hem er na een week er echt afboenen!

Goedangellak

Kiko 375 Bois de rose nagellak

Toen ik in juni in Italië was kocht ik dit lakje bij de Kiko en sindsdien is het echt mijn go to lakje. Vroeger was ik altijd heel erg van de felle kleurtjes, zeker in de zomer, maar ik neig nu toch steeds vaker naar de nude kleurtjes. Dit is een super mooie oudroze kleur die overal bij past!

Goedblush

Kiko blush

Kort nadat ik terug was van vakantie, deed ik al weer een bestelling bij de Kiko. Een vriendin van me was jarig en we hadden het er steeds over om samen een keer te gaan bestellen bij Kiko, maar stiekem had ik een paar dingentjes besteld voor haar verjaardag! Voor mezelf bestelde ik deze blush. In de zomer draag ik amper make up. Hooguit een beetje bb cream, concealer, mascara en dan blush. Het liefst een cream blush, want dat ziet er natuurlijker uit, werkt snel en blijft lang zitten in het warme weer. Het is wel een vrij donkere blush, dus je moet er heel voorzichtig mee zijn. Hij werkt super fijn!

Goedkokos

Kokosolie

Ik heb een beetje een mascaracrisis. Geen enkele mascara die ik de laatste tijd heb gebruikt vind ik meer fijn, waardoor ik de waterproof mascara van Catrice van mijn vorige currently loving steeds gebruik. Maar met gewoon doekjes moest ik echt te veel boenen en toen herinnerde ik me dat je je make up er ook af kon halen met kokosolie! Dat doe ik dus nu elke keer. Daarna doe ik wel altijd nog een facewash anders heb je zo’n vettig laagje. Mijn huid is ook echt zijdezacht daarna.

Goedboek

Isla and te happily ever after

Vorige week bestelde ik weer boeken bij bol.com. Op mijn instagram kon je zien dat ik Isla and the happily ever after had besteld. Door dit boek ben ik eindelijk uit mijn reading slump! Ik las hiervoor namelijk An abdundance of katherines, waar woensdag een review van online komt, maar ik kan alvast verklappen dat ik er totaal niet enthousiast over was. Daarvoor was ik ook al een beetje in een reading slump, maar dit boek leest zo snel en het is echt feelgood boek! Ik ben nu iets over de helft en volgende maand zal ik er meer over vertellen in mijn recently read.

Goedgordijn

Oranje gordijnen

Iets langer dan een maand geleden kreeg ik het idee om oranje gordijnen te nemen. Ik wilde wat meer leven in mijn kamer en heb al een paar oranje details in mijn kamer. Hiervoor had ik gewoon witte gordijnen die ik al jaren had en ik vond ze al een tijdje niet meer leuk. Ik was wel nerveus of het een mooie kleur oranje zou zijn en of ik het wel leuk zou vinden. Ik vind het echt super mooi staan! Ik moet ze wel nog steeds op maat maken en strijken en de balk wil ik ook nog wit verven. Daarna wil ik weer mijn lampjes en bloemetjes ophangen eraan, want die mis ik nu wel.

BeFit

Al een lange tijd geleden zag ik een filmpje op Femme van Charlotte over budget fitness tips. Toen verteld ze al over dit kanaal en ik was het hardlopen echt helemaal zat en ik wilde dit al een tijdje proberen. Ik doe de BeFitIn90 challenge. Dat zijn 4 filmpjes van 10 minuten en daar heb je er dan 90 van. Eigenlijk moet je het elke dag doen, maar ik doe het 3 keer in de week. Het eerste filmpje is een warm up, dan 2 filmpjes met oefeningen en dan nog een filmpje met stretches zoals yoga. De oefeningen zijn echt heel zwaar en de eerste 2 keer kon ik amper lopen de volgende dag. Maar na een week was ik er al aan gewend en kon ik een stuk meer dan de vorige keer! Ik vind het echt een super leuke manier van sporten en ik merk ook echt al verschil! Zeker een aanrader voor als je gratis en binnen wilt sporten.

I am Cait

Sinds dit jaar volg ik Keeping up with the kardashians en de laatste 2 afleveringen van het laatste seizoen gingen helemaal over toen nog Bruce Jenner. Hij vertelde dat hij transgender is en deze lente een vrouw zou gaan worden. Ik vond het echt heel knap dat ze dat zo heeft gedaan en ook heel goed dat ze nu dus een realityshow heeft. Je ziet niet alleen hoe Caitlyn ermee omgaat, maar je ziet ook verhalen van andere transgenders. Ik vind het echt een heel interessant onderwerp en de serie is zeker een aanrader!2 Comments

  1. Wat een leuk artikel, zo maak ik ook kennis met wat nieuwe dingen :). Het nummer van One Direction ken ik nog niet, zodra ik thuis ben ga ik hem eens luisteren (mijn oordopjes weer eens vergeten, sjongejonge).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *