Currently loving #september – o.a Orphan black

Het is weer tijd voor mijn favorieten van de afgelopen tijd! Ik heb deze keer heel veel make up favorieten. Ook keek ik het laatste seizoen van Orphan black en heb ik een food favoriet!

Benecos naturel mineral powder in light sand

Vorige maand liet ik een vegan make up look zien en ik gebruikte daarvoor producten van Benecos. Benecos is een heel nieuwe merk voor mij. Dit is een losse poeder en het was voor mij de eerste keer dat ik een losse poeder probeerde en ik ben gelijk fan van losse poeders! Deze poeder is best wel heavy en ik gebruik hem dan ook het liefst over een bb cream of alleen over concealer aan, want hij geeft een stuk extra dekking waardoor je huid echt flawless lijkt. Ben heel benieuwd naar andere losse poeders nu, dus als iemand een aanrader heeft?

Benecos lipstick in Pink honey

Mijn favoriete benecos product is echt deze lipstick in Pink honey. Voor mij echt een perfecte nude kleur. Ik draag hem dagelijks sinds ik hem heb. Hij is niet mat, maar laat een beetje een glanzend laagje achter wat ik mooi en natuurlijk vind staan!

Wet ’n wild photofocus concealer in light ivory

In de review die ik van deze concealer maakte kon je al lezen dat ik heel erg enthousiast was! De concealer is vooral heel dekkend, waardoor je maar een klein beetje hoeft te gebruiken. Ook licht hij de huid onder je ogen heel goed op!

Wet ’n wild oogschaduw in Nutty

Toen ik de wet ’n wild concealer bestelde kon je ook zien in mijn boozyshop shoplog dat ik ook deze oogschaduw bestelde. Hij is echt super mooi! Ik kocht hem, omdat ik zag dat het een dupe was voor de Maybelline color tattoo in oh and on bronze. Maybelline  is niet dierproefvrij, dus ik was al een tijd opzoek naar een dierproefvrije dupe ervoor. Deze oogschaduw is een stuk warmer en iets lichter dan die van maybelline, maar dat vind ik eigenlijk wel mooier!

Catrice nagellak in 09 vintagged pink

Ik liep laatst door de Kruidvat en ineens was alles van Essence en Catrice 50% korting en ik moest daar natuurlijk gebruik van maken. Ik kocht van Catrice 2 nagellakjes, waaronder deze super mooie nude kleur! Ik werd opslag verliefd op de kleur, maar ik werd helemaal enthousiast toen ik na een week nog steeds geen enkele chip had. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik denk dat de nieuwe nagellakjes van Catrice nog beter zijn dan die van Kiko!

Vegan food

Sinds vorige maand ben ik vegetariër en partime vegan geworden, als je daar meer over wilt weten kan je dit artikel lezen. Ik ben nooit echt van het koken geweest, meer altijd van het bakken. Maar sinds ik partime vegan ben en mijn ouders ook kook ik bijna elke avond samen met mijn vader iets vegans. We hebben echt al super lekkere dingen gemaakt en ook wat minder lekkere dingen, maar we proberen gewoon alles uit. Ik vind het nu ook echt super leuk om te koken! Ik ben ook nog van plan om recepten te delen op mijn blog.

orphan black

Laatste seizoen Orphan black

Eindelijk heb ik ook het laatste seizoen van Orphan black gekeken! Dit is denk ik ook wel het beste seizoen van Orphan black en dat komt niet vaak voor bij een serie. Vaak wordt een serie echt super erg uitgemolken en ik ben heel blij dat ze dat met Orphan black niet hebben gedaan. Ik vond dit seizoen wel echt het meest gruwelijk en heb echt een paar keer weg moeten kijken. Echt een aanrader als je opzoek bent naar een spannende, maar ook grappige serie!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *