Dagelijkse lente make up look!

lente make up

De lente laat helaas nogal op zich wachten dit jaar, maar ik breng alvast de lente terug in mijn make up! Dit is een hele frisse en simpele make up look die ik bijna dagelijks draag deze lente. Het is een mooie peachy make up look. Lees verder hoe ik mijn dagelijkse lente make up look maak!

goed4

Producten die ik gebruikt hem voor mijn gezicht:

 • Etos BB cream in porcelein
 • Essence stay all day 16h long lasting concealer 10 naturel beige
 • Catrice camouflage cream concealer 010 ivory
 • Essence all about matt! Fixing compact powder
 • Sleek face form contouring & blush palette
 • Essence make me brow 02 browny brows
 • Bourjois color boost in 04 peach on the beach

Eindelijk is mijn huid een beetje aan het opknappen dus gebruik ik dagelijks weer een bb cream in plaats van foundation. Ik breng de etos bb cream aan met mijn real techniques buffing kwast. Dan breng ik de concealer van Essence aan onder mijn ogen en op mijn onzuiverheden breng ik de catrice concealer aan. Dan poeder ik alles af. Dan breng ik met de bronzer, blush en highlight aan uit het sleek face form palette. Daarna breng ik mijn wenkbrauwen in model en breng ik een getinte wenkbrauw gel aan. Als laatste breng ik de bourjois peachy lipkleur aan op mijn lippen!

goed1

Producten die ik gebruikt heb voor de ogen:

 • Catrice prime and fine eyeshadow base 010
 • bronzer uit sleek face form palette
 • Kiko smart eyeshadow 12
 • Catrice glam & Doll false lashes mascara

Ik breng als eerste de oogschaduwbasis aan. Dan breng ik de bronzer van het Sleek palette aan in mijn arcade boog en op mijn onderste wimper rand. Ik blend dit goed uit met een Hema blending kwast. Dan breng ik de kiko oogschaduw aan op mijn bewegend ooglid. Als laatste breng ik mascara aan en dan is de look klaar!

De Kiko oogschaduw is echt mijn nieuwe favoriet en ook het Sleek palette is super handig! Ik vind de look super mooi en ik krijg helemaal een lente gevoel ervan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *