Dagelijkse make up look

Ik vond het wel weer tijd worden om mijn dagelijkse make up routine te laten zien, want die verandert nog best wel vaak. Dit is de make up look die ik vaak draag de laatste tijd. Het is een natuurlijke look, want ik heb nu even een periode dat ik geen zin heb in heel veel make up. Ik maak deze make up look dan ook heel snel!

Producten die ik gebruikt heb voor mijn gezicht:

 • Catrice HD liquid coverage foundation in 010 light beige (gemengd met Embryolisse)
 • Essence stay all day 16h long lasting concealer 10 naturel beige
 • Catrice camouflage cream concealer 010 ivory
 • Catrice allround contouring palette (eerste 2 kleuren gemengd)
 • Kiko radiant touch creamy stick highlighter in 100 gold
 • Wet ’n wild Coverall pressed powder in light
 • Essence make me brow 02 browny brows
 • Catrice defining blush 080 sunrose avenue

Als eerste meng ik mijn foundation met mijn Embryolisse crème. Mijn huid is namelijk nogal droog en de foundation is heel mat. Door de foundation te mengen met mijn crème wordt hij iets minder dekkend, maar ligt hij wel veel mooier op de huid. Ik blend de foundation uit met de real techniques sponge. Daarna breng ik de Essence concealer aan onder mijn ogen en blend ik in met de mini sponge van Boozyshop. Dan breng ik nog een beetje van de Catrice concealer aan op oneffenheden en blend ik ook uit met de sponge.

Nu mijn huid een stuk droger en doffer is vind ik het fijn om crème producten te gebruiken! Zo gebruik ik als bronzer/contour het allround contouring palette van Catrice. Ik breng het aan met een kleinere kwast waar ik altijd bronzer aanbreng en blend het dan uit met de contour kwast van Real techniques. Dan breng ik met mijn vingertoppen de kiko highlighter aan op mijn jukbeenderen, onder mijn wenkbrauw, topje van mijn neus en cupids bow. Daarna poeder ik mijn gezicht een heel klein beetje af.

Dan breng ik een beetje blush aan en breng ik de browny brows aan!

Producten die ik gebruikt heb voor mijn ogen en lippen:

 • Freedom pro eye primer
 • Wet ’n wild walking on eggshells palette
 • Catrice glam & Doll false lashes mascara
 • Essence eyeliner pen longlasting in 03 brown
 • Kiko smart oogschaduw in 04
 • burt’s bees moisturizing lip balm pomegranate

Als eerste breng ik een oogprimer aan. Dan breng ik de middelste kleur van het oogschaduwpalette op mijn bewegend ooglid en blend ik een beetje van de onderste kleur in mijn arcadeboog. Dan breng ik bruine eyeliner aan met een kleine flik. Met een bruine oogschaduw van kiko ga ik nog even over de eyeliner heen, zodat het een stuk zachter wordt. Dan is het tijd om mijn wimpers te krullen en mascara aan te brengen! Als laatste breng ik de burt’s bees lip balm in pomegranate aan op mijn lippen. Meestal draag ik wel lipstick, maar mijn lippen zijn echt veel te droog daarvoor de laatste tijd!

Zoals ik zei is dit een hele basic natuurlijke look, die ik snel maak! Ik wil echt heel graag andere cream contour producten proberen, want ik vind het effect heel mooi en natuurlijk. Vroeger droeg ik altijd zwarte gelliner, maar op een gegeven moment vond ik dat niet meer mooi bij mezelf, maar bruine eyeliner vind ik wel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *