De leukste dingen aan de herfst!

herfst

Het is weer vol op herfst en dat is mijn favoriete seizoen. Ik vind het altijd zo gezellig met de lampjes en kaarsjes weer aan. Vandaag vertel ik jullie dan ook de meest leuke dingen aan de herfst!

goedkaars

Geurkaarsen

Ik vind het altijd zo jammer dat ik in de zomer eigenlijk nooit geurkaarsen aan heb. Heel soms heb ik wel eens een wat frissere geur in de zomer aanstaan, maar dat komt niet vaak voor. Ik houd namelijk vooral warme geurkaarsen zoals kaneel en houd geuren. Laatst ging ik naar de Kruidvat om geurkaarsen te kopen, maar ik was met de fiets dus ik durfde niet een glazen geurkaars mee te nemen. Toen zag ik deze Scents & colors geurwaxjes en volgens mij waren ze maar 80 cent voor een pakje van 6. Ik heb de geur cedar wood en apple cinnamon meegenomen. Bij de Xenos hebben ze ook deze heerlijke geurscents die ruiken naar kerstbomen! Ik kan niet wachten om weer alle geurkaarsen aan te zetten!

goedchoco

Warme chocolademelk

Ook zoiets wat je alleen in de herfst (en winter natuurlijk) drinkt. Ik drink in de lente en zomer eigenlijk vrijwel nooit warme dranken. Ik houd zo erg van chocolademelk en dan maak ik het super lekker met kaneel, slagroom en mini marshmallows!

Series beginnen weer

Naast alle leuke herfst dingen die je door het koude weer kunt doen zijn er ook andere leuke dingen die altijd weer beginnen in de herfst en dat zijn series! Veel nieuwe seizoenen van series beginnen vaak in de herfst.  Zo is vorige week The vampire diaries weer begonnen en 15 november begint seizoen 6 van Teen wolf! Maar ook op TV is er weer veel meer leuks te zien zoals The voice of holland, Celblok H en Chantal blijft slapen.

Nieuwe albums

Naast dat veel series weer beginnen, komen er ook vaak veel nieuwe albums uit in de herfst! Het nieuwe album van Lady gaga bijvoorbeeld. En ook kwam Shawn Mendes en Jojo’s nieuwe album uit. In november komen ook Bruno Mars en Tove lo’s nieuwe album uit.

Sjaals en truien

Wat ik toch ook wel heel erg fijn vind is de mode in de herfst. Ik ben gek op truien, vesten en sjaals. Ik ben elke keer zo blij als ik alles weer uit de kast kan trekken. In de zomer weet ik vaak niet wat ik nou aan moet en in de winter is het eigenlijk best makkelijk: een spijkerbroek, enkellaarzen, trui, sjaal een jas en je bent klaar! Ook vind ik de mode in de herfst gewoon veel leuker.

img_0048

Wandelen

Ik houd van wandelen! Bijna elke zondag wandel ik wel met mijn familie. In de herfst is wandelen toch wel het fijnst hoor. Heerlijk met een grote sjaal door de bladeren lopen. Niets is fijner dan dat!

Mijn verjaardag!

Ik ben jarig op 3 november en dat is in de herfst! Ik vier mijn verjaardag meestal niet zo heel erg uitgebreid, maar dit jaar geef ik samen met een vriendin die op 1 november jarig is een etentje voor vriendinnen! Ik heb mijn verjaardags outfit al bij elkaar gezocht en ik heb er heel erg veel zin in! Naast mijn verjaardag zijn er trouwens ook nog heel veel andere mensen om mij heen jarig in de herfst.

Dichter bij de kerst

En we zijn dichter bij kerst! Nog 8 weken en dan is het kerst. Ik ga dit jaar met mijn familie een weekendje weg en ik heb er zo’n zin in! Het is lang geleden dat ik weggeweest ben met de kerst, maar het lijkt me weer zo gezellig. Heerlijk bij de openhaard cadeautjes uitpakken en gourmetten natuurlijk!

img_4442

Meer zin om te lezen

Ook heb ik in de herfst veel meer zin om te lezen. Heerlijk onder een dekentje en een mok warme thee of chocolademelk. In de zomer lees ik alleen veel als ik op vakantie ben, anders lees ik eigenlijk nooit zo heel veel in de zomer. In de zomer is het vaak veel te heet om te lezen en zijn er natuurlijk veel andere leukere dingen te doen. Als de herfst weer begint lees ik gelijk veel vaker en wordt mij boekenverlanglijstje ook steeds langer…

Wat vind jij het fijnst aan de herfst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *