De leukste films die in 2017 uitkomen

Het afgelopen jaar heb ik best een aantal hele goede films gezien en ik ben heel erg benieuwd welke films er dit jaar weer uitkomen, dus dat heb ik even uitgezocht! Van veel films zijn er waarschijnlijk nog geen trailers en de datums dat de films uitkomen kunnen altijd nog veranderen. Wil je weten welke leuke films er dit jaar uitkomen? Lees dan verder!

A monster calls – 6 januari

Dit is een boekverfilming, maar ik heb zelf het boek niet gelezen. Ik heb wel al veel goeds gehoord over deze film, maar de trailer vind ik er zo eng uitzien. Het is wel een zielige film volgens mij.

Fifty shades darker – 10 februari

Ik heb Fifty shades of gray gezien en ik ben toch stiekem wel nieuwsgierig naar fifty shades darker. Ik ben altijd groot fan van de soundtrack van de fifty shades films!

Before I fall – 3 maart

Dit is ook een boekverfilming en ik wil eigenlijk wel graag dit boek lezen voordat de film uitkomt!

Beauty and the beast – 17 maart

Wie kijkt er niet uit naar deze film?! Ik ga deze film sowieso in de bioscoop zien, want beauty and the beast is mijn favoriete disney film ooit en nu is hij verfilmd mèt Emma Watson! Ik kan wachten.

Wonder – 7 april

Dit boek las ik begin vorig jaar en het is zo’n mooi boek. Ik vind het echt heel goed dat dit boek verfilmd is en ben heel erg benieuwd hoe het uitpakt!

Everything, everything – 19 mei

Dit is ook een boekverfilming. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het boek niet zo heel erg geweldig vond, maar ik ben toch benieuwd naar verfilming.

Allegiant part 2 / Ascendant – 7 juni

De aller laatste film van Divergent komt eraan! Nog steeds is Divergent mijn favoriete. Ik vond dat de volgende delen elke keer weer een beetje vager weirder, maar ik blijft ze kijken!

Despicable me 3 – 30 juni

Ik vind Despicable me zulke leuke en onwijs schattige films en kijk weer uit naar de derde film!

Let it snow – 22 november

Dit boek las ik rond kerst 2015 en ik vond het best wel een leuk boek! Het zijn 3 kerstverhalen, dus ik ben benieuwd hoe ze dat in de film hebben gedaan!

Paddington 2 – 24 november

Ik vond Paddington zo’n schattige kinderfilm en nu komt er dus een deel twee uit!

Pitch perfect 3 – 22 december

Pitch perfect vond ik een super leuke film, pitch perfect 2 vond ik iets minder, maar ze blijven natuurlijk onwijs grappig!

Ik kijk toch het meeste uit naar Beauty and the beast, Wonder en Allegiant part 2.

Naar welke film kijk jij het meeste uit?

4 Comments

  1. Ik ben onwijs benieuwd naar Ascendant. Sinds het eerste boek uitkwam ben ik een enorme fan, afgezien van het einde van de serie. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig hoe ze dat in de film hebben verwerkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *