De leukste TV programma’s van dit moment!

tv programma

Ik kijk normaal gesproken niet zo heel veel TV. Na jarenlang series online te kijken ben ik verwend en als ik TV kijk word ik al snel gek van al die reclames. Maar dit seizoen zijn er toch wel een aantal leuke TV programma’s! Bijna elke dag komt er wel iets leuks op TV en dat komt niet vaak voor. Dit zijn de programma’s die ik (bijna) altijd nog de moeite vind om te kijken!

28497080665_462d26c340_o

Celblok H

Vanaf seizoen 1 kijk ik al samen met mijn moeder naar Celblok H. De serie is gebaseerd op de Australische serie Wentworth. Het speelt zich af in een vrouwengevangenis, wat heel interessant is. Soms vraag ik me wel af of dat in het echt ook in een Nederlandse vrouwengevangenis gebeurd.. De hoofdrol wordt gespeeld door Isa Hoes, maar ook andere leuke actrices spelen erin zoals: Eva van de Wijdeven, Christine van stralen en Imanuelle Grives. De serie is heel spannend!

Maandag 20:30 op SBS6

tv programma

The undateables

Dit programma is zo aandoenlijk! Het gaat over mensen met een beperking die graag willen daten en dan wordt er een date geregeld. Ze zijn allemaal zo eerlijk en lief!

Dinsdag 21:20 op BNN

717788

De gevaarlijkste wegen van de wereld

Dit programma is spannend, door de beste enge wegen waar ze overheen moeten, maar je leert ook de deelnemers veel beter kennen. Er worden namelijk 2 bekende Nederlanders aan elkaar gekoppeld en ze gaan samen een gevaarlijke weg over. Soms ontstaan er echt hele leuke vriendschappen! Als ze aan het rijden zijn is er natuurlijk niet veel anders te doen dan praten en elkaar leren kennen. Heel leuk om te kijken!

Woensdag 20:30 op BNN

maxresdefault

The voice of Holland

Al jaren ben ik fan van alle zangprogramma’s! Ik vond dat er dit jaar wel onwijs veel ‘soort van bekende mensen’ auditie deden en dat vond ik wel heel erg jammer. Dit jaar zijn er 2 nieuwe coaches namelijk Guus meeuwis en Waylon! Maar Sanne blijft toch mijn favoriet hoor. Nu zijn net de liveshows begonnen en mijn favorieten zijn Vinchenzo, Kirsten, Pleun en Thijs!

Vrijdag 20:30 op RTL 4

13332845325_151cf9bed7_o

Wie is de mol?

Ik kijk ook al jaren wie is de mol? Ik ben er alleen niet zo heel erg goed in haha. Volgens mij heb ik het alleen vorig jaar goed gehad, maar Klaas was dan ook niet zo’n hele goede mol vond ik. Tot nu toe verdenk ik Diederik en Jeroen!

Zaterdag 20:30 op NPO1

Welk TV programma kijk jij altijd?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *