De leukste Youtube kerst video’s!

De laatste paar weken voor december keek ik eigenlijk niet meer zo heel veel Youtube, terwijl ik dat normaal wel heel veel kijk. Totdat vlogsmas begon! Elk jaar kijk ik weer uit naar vlogsmas en nu heb ik elke dag wel 2 uur aan Youtube video’s om te kijken. Ik krijgt altijd helemaal zin in de kerst door al die kerst video’s en vandaag laat ik jullie mijn favoriete Youtube kerst video’s zien!

ZALFIE CHRISTMAS DUET | VLOGMAS

Elk jaar is toch wel Zoe haar vlogmas mijn favoriet. Zoe is helemaal gek op de kerst en elk jaar maakt ze er weer een feest van. Ook zijn haar vlogs gewoon nooit korter dan 20 minuten, dus het is bijna gewoon een mini serie wat je kijkt. Deze vlog is tot nu toe mijn favoriete van haar vlogsmas. In de vlog viert Zoe kerst met Alfie, en hun gehele team waar ze mee werken. Echt een onwijs leuke en vooral kerstige vlog!

Disastrous Brownie Baubles with Mark

Ook maakt Zoe elke dag tot kerstavond een video op haar main channel. Dat zijn dus 24 vlogs en 24 main channel video’s! Elke dag 2 video’s van Zoe, wat een feest! Al die video’s zijn ook nog eens kerst gerelateerd en in deze video gaat ze met Mark een kerst bak pakket uitproberen en ze zijn zo grappig en melig in deze video dat ik echt hardop moest lachen.

4 Easy Holiday Party Hairstyles – Hair Tutorial

Kayley maakt altijd hele mooie haar tutorials en zo ook natuurlijk voor de kerst. Mijn favoriete is toch de eerste, ik vind dat altijd zo schattig staan en het lintje maakt het net iets feestelijker! De andere haarstijlen zijn ook heel erg mooi en apart.

GET READY WITH ME IN PARIS | VLOGMAS DAY 13

Om eerlijk te zijn kijk ik Niomi haar video’s niet echt meer, maar ook zij doet dit jaar mee met vlogmas! Ik ben haar vlogmas gaan kijken en nu weet ik weer waarom Niomi zo leuk is. In deze vlog is ze uitgenodigd door Dior om naar Parijs te komen. Ze verblijft in een onwijs mooie en chique hotelkamer en ze wordt enorm verwend door Dior! Ook wordt ze opgemaakt en wordt haar haar in deze video gedaan. Super leuk om te zien!

FIRST TIME SKIING & CHEESE FONDUE | VLOGMAS DAY 14

Tanya haar vlogmas is ook elk jaar weer mijn favoriet! In deze vlog is ze in Frankrijk en gaat ze voor het eerst skiën en ze is er verrassend goed in. Ze verblijft ook weer in een super mooie hotelkamer met zelfs een kerstboom! Ook gaat ze nog kaasfonduen, meer kerst kan het niet worden toch?

Dagje Boston & Harvard University! ★ NEW YORK VLOG #27 ✈ Trendgloss

Ik heb al vaker gezegd dat ik de vlogs van Claire super leuk vind. Ze loopt namelijk 6 maanden stage in New York! In deze vlog is ze niet in New York, maar in Boston! Boston ziet er zo onwijs leuk en op het laatst ook vooral heel erg kerstig uit. Er komt een super mooie kerstboom met heel veel lichtjes in voor namelijk.

CHRISTMAS IN NEW YORK! | What Olivia Did

Ik heb pas sinds kort Olivia haar kanaal ontdekt, dus ik heb nog niet veel video’s van haar gezien. Toen zag ik dat ze een New York vlog had en die moest ik natuurlijk kijken, want ik ben gek op New York. De vlog is echt heel erg schattig en ze is samen met haar ouders en broer en haar vader neemt af en toe de vlog over en dat is zo grappig!

 

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *