De Sims boek tag!

de Sims boek tag

Ik heb altijd al de sims gespeelt en ik vind het nog steeds heel leuk om af en toe te spelen. Hailey is één van mijn favoriete booktubers en Hailey bedacht een paar maanden geleden de Sims boek tag! Ik vond het zo leuk dat ik hem ook wilde doen. De vragen zijn daarom in het Engels!

de Sims boek tag

1. The original Sims: the best author debut

All the bright places van Jennifer Niven! Het is één van mijn favoriete boeken en een boek waarbij ik zeker wat gehuild heb. Het is zo’n mooi boek en ik vind het zo knap dat dit het eerste boek van Jennifer is! In oktober komt haar nieuwe boek Holding up the universe uit en ik kan niet wachten om dat boek te lezen

2. The grim reaper: the saddest character death

Dit wordt al gauw een spoiler dus als je geen spoilers wilt lees dan niet verder! Ik heb er denk ik zelfs 3! Degene die dood gaan in All the bright places, Harry Potter en Wonder. Allemaal zo onwijs zielig. Bij Harry Potter gaat het voor mij om de dood van Dobby, dat vond ik zo onwijs zielig. In Wonder gaat het om de dood van de hond van August, dat vond ik ook heel erg zielig. Bij All the bright places weet je het natuurlijk als je het boek gelezen hebt.

3. Sims getting stuck: a character that just got in the way

Ik heb lang moeten nadenken over deze vraag en de enige aan wie ik kan denken is Adam van The shatter me trilogie. Hij staat eigenlijk letterlijk in de weg van 2 mensen, dus kon daarom alleen aan hem denken. Ook vond ik zijn personage niet zo leuk.

de Sims boek tag

4. Simlish: a book with amazing writing

Voor deze vraag ga ik voor Aristotle and dante discover the secrets of the universe. Dit boek is bijna als een gedicht geschreven en de schrijver is ook een dichter! Ook vond ik The book thief heel mooi en apart geschreven!

5. Expansion packs: a series where the books kept on getting better

Hier ga ik voor The mortal instruments van Cassandra Clare. Het eerste boek city of bones is wel oké, maar nog niet echt super goed en met elk boek wordt haar schrijfstijl echt zoveel beter!

6. Sims romance: the worst case of insta love

Hier moet ik gaan voor Everything Everything van Nicola Yoon. Ik was geen grote fan van dit boek en dat kwam vooral door de insta love. Madeline en Olly kennen elkaar amper en Madeline wilt haar veiligheid of eigenlijk haar leven al op het spel voor hem zetten.

de Sims boek tag

7. Cheats: a book that was entirely unrealistic.

Voor deze vraag ga ik voor We were Liars van E. Lockhart. Ik heb dit boek zelfs weggegeven, omdat ik het echt geen leuk boek vond. Het hele boek is saai, tot het einde. Wat er was gebeurd met de hoofdpersonage vond ik zo onrealistisch.

8. Needs fulfillment: a character who made all the wrong decisions

Clary van The mortal instruments serie. Clary denkt haast nooit na over wat ze doet en dat kan af en toe behoorlijk irritant zijn. Ze doet alles om iedereen te redden, zonder er dus goed over na te denken.

9. Error code 12: a series that started off great but went downhill from there

The maze runner series. Ik vond het eerste boek zo onwijs goed, maar het tweede boek werd opeens heel erg langdradig en ook best eng!

10. The Sims vortex: a book/series that completely engrossed you

The infernal devices trilogie! Het is niet voor niets mijn favoriete serie. Ik heb deze boeken zo onwijs snel gelezen!

11. Who do you tag?

Ik tag iedereen die de Sims speelt en deze tag ook wilt doen!

3 Comments

  1. Wat een leuke tag! All the bright places vond ik ook een fantastisch verhaal, ik heb zelfs een ARC van Holding up the universe kunnen krijgen tijdens YALC in Londen! 😀 Ik hoop die snel te gaan lezen, hij lijkt mij namelijk net zoals All the bright places heel indrukwekkend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *