Mijn dierproefvrije gezichtsroutine update

Dierproefvrije gezichtsroutine

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat ik mijn gezichtsroutine liet zien en ik gebruik nog maar 1 product die ik toen ook gebruikte, dus jullie kunnen wel een update gebruiken! Zoals jullie weten zijn alle producten die ik gebruik dierproefvrij. Dus ben je nog op zoek naar fijne dierproefvrije gezichtsproducten, lees dan snel verder!

Ik zal jullie eerst even vertellen wat voor huid ik heb. Ik heb een hele droge huid met pukkels en roodheden. In het verleden heb ik last gehad van eczeem en af en toe heb ik daar nog steeds een beetje last van. Ik gebruik dus goed voedende producten en een paar producten in de hoop tegen pukkels!

Dierproefvrije gezichtsroutine

Ochtend routine

Producten die ik gebruik:

 • De tuinen tea tree oil face wash
 • Kruidvat rozenwater
 • Embryolisse crème
 • Kruidvat oogroller

Onder de douche was ik mijn gezicht met de tea tree oil face wash van De Tuinen. Deze facewash werkt heel goed als je last hebt van pukkels, maar kan wel best uitdrogend zijn. Als ik uit de douche kom reinig ik mijn gezicht nog met een beetje rozenwater van de Kruidvat op een watje. Als dat opgedroogd is breng ik de Embryolisse crème aan. Ik kan echt niet meer zonder deze crème. De crème wordt vaak bij modellen gebruikt, omdat bijna iedereen goed reageert op deze crème. Ik heb er ook een review van online staan als je meer wilt weten over deze crème. Ik heb ook best wel droge onder ogen, dus ik gebruik altijd deze kruidvat oogroller voor extra hydratie.

Dierproefvrije gezichtsroutine

Avond routine

Producten die ik gebruik:

 • The body shop camomile sumptuous cleansing butter
 • De tuinen tea tree oil face wash
 • Kruidvat rozenwater
 • Hema hydrating serum
 • Embryolisse crème
 • Kruidvat oogroller

In de avond haal ik mijn make up eraf met the body shop camomile sumptuous cleansing butter (wat een naam). Dit product doe je een beetje op je vingers en maak je warm in je handen. Het voelt een beetje aan als kokosolie, maar dan zachter. Als het goed gesmolten is breng je de olie met ronddraaiende bewegingen aan op je gezicht en zo haal je de make up eraf. Dan was ik het eraf met water. Dan breng ik op mijn Silk’n sonic clean de tuinen tea tree oil face wash aan en maak ik mijn gezicht nog extra schoon. Dan ga ik nog een keer over mijn gezicht heen met een beetje rozenwater. Nu is mijn gezicht helemaal school en breng ik de Hema hydrating serum aan. Hier kwam vorige week al een review van online en ik ben zo blij met dit product. Het geeft je huid extra hydratie en maakt je huid super zacht. Als het serum een beetje ingetrokken is breng ik nog de Embryolisse crème aan. Dan eindig ik met de kruidvat oogroller en ben ik klaar!

Dierproefvrije gezichtsroutine

Extra verzorging

Producten die ik gebruik:

 • Kruidvat tea tree oil
 • De tuinen groene klei masker
 • DIY scrub

Er zijn ook nog een paar producten die ik af en toe gebruik. Als ik last heb van pukkels dan breng ik een beetje tea tree oil aan op de pukkels voordat ik ga slapen. Ik vind het fijn om 1 keer in de week een masker te gebruiken. Als mijn huid heel slecht is gebruik ik de tuinen groene kleimasker. Als mijn gezicht heel droog is gebruik ik vaak het sheetmask van Essence. Ook gebruik ik wel eens een Lush maskertje. Heel af en toe, ongeveer 1 keer in de 2 maanden gebruik ik een scrub. Ik vind gezichtsscrubs uit de winkel nooit zo fijn, dus ik maak er altijd zelf één. Ik doe dat met suiker, olijfolie en honing.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *