Ed Sheeran Divide book tag!

ed sheeran divide

Deze tag is verzonnen door Sabine van Sabine’s book nook. Ze is een Nederlandse booktuber, maar in haar video’s praat ze Engels. Ze maakt hele leuke video’s en nu heeft ze dus een hele leuke boek tag verzonnen met nummers van Ed Sheeran Divide album!

Shape of You: I’m in love with the shape of you, we push and pull like a magnet do
The most beautiful book you own, you just can’t stop looking at it.

Ik denk dat ik dan voor Night Owls ga. Ik vind het lettertype in het shiny goud samen met het blauw zo mooi! En ook met de gouden bus eronder vind ik de cover ook goed bij het boek passen.

Castle on the hill: I was younger then, take me back to when I, Found my heart and broke it here
A book that gives you all the nostalgic feels.

Dan moet ik voor de hoe overleef ik serie gaan. Toen ik jong was heb ik heel die serie helemaal versleten. Ik heb nog steeds alle boeken en vroeger las ik ze ook super vaak opnieuw! Er is nog een nieuw boek in de serie over dat Rosa volwassene is en ik twijfel nog steeds of ik dat boek zal kopen. Ik lees namelijk nooit meer Nederlands, maar misschien maak ik wel een uitzondering.

Dive: Let me know the truth, before I’ll dive right in to you
Once you dived into the story of this book, you just couldn’t put it down.

The infernal devices. Ik heb die trilogie in 2 weken uitgelezen, omdat ik echt niet kon stoppen met lezen! Ook las ik Simon vs the homosapiens heel erg snel uit. En wat recenter las ik the art of being normal heel snel uit, ook al is dat best een dik boek. Of  the perks of being a wallflower, die las ik namelijk binnen één dag uit!

Perfect: I found the love, for me
A book with the perfect love story.

Anna and the french kiss! Dat liefdesverhaal is zo perfect en schattig!

New man: I don’t wanna know about your new man
A new release you’re not interested in. You don’t wanna know anything about this book.

Ik heb echt geen idee.. ik ben geïnteresseerd in elk boek!

Supermarket flowers: Oh I’m in piece it’s tearing me up
This book made you cry for days.

All the bright places. Als je dit boek nog niet gelezen hebt, be prepared.

What Do I Know?: While I’ll be sitting here with a song that I wrote, saying love could change the world in a moment but what do I know
If everyone would read this book, it could change the world for the better.

Wonder. Ik was zo geshockeerd door dit boek. Geshockeerd hoe mensen en vooral volwassene August behandelde en door dat boek besefte ik me dat we allemaal veel te moeilijk denken en in sommige situaties een goed voorbeeld kunnen nemen aan kinderen.

Barcelona: We’re going, somewhere where the sun is shining bright
Pick a book which gave you ultimate summer vibes.

Ik heb niet heel vee zomerse boeken gelezen, maar dan ga ik voor the summer I turned pretty trilogie van Jenny Han. Het speelt zich af in een strandhuis met twee leuke jongens. Zomerser kan niet toch?

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *