Epic reads tag!

epic reads tag

Ik was weer op zoek naar een leuke boek tag en toen vond ik de epic reads boek tag op oh my book! Echt een hele leuke boek tag over met wie je zou willen lunchen en wat het meest epische boek was dat je ooit gelezen heb. Lees snel verder!

1. Als je een schrijver en een van zijn/haar fictieve karakters kan uitnodigen voor lunch, wie zou je dan kiezen en wat zouden jullie eten?

J.K Rowling en luna Lovegood. Ik zag laatst een soort interview/gesprek tussen J.K Rowling en Daniel Radcliffe en dat vond ik zo leuk! J.K Rowling was heel erg lief en echt een beetje moederlijk tegenover Daniel. Luna Lovegood is mijn favoriet personage van Harry Potter en ik denk dat een gesprek met haar heel apart zou zijn! In de films zie je Ron altijd heel erg gretig kippenpootjes eten en laat ik nou gek zijn op kippenpootjes. Niet heel er charmant, maar achja.

epic reads tag

2. Van welk boek zou je graag een prequel willen lezen?

Harry potter and the cursed child! Ik weet dat het officieel geen boek is maar een script, maar ik heb zo genoten van het boek dat ik heel graag wel een tweede boek zou willen over Albus en Scorpius!

3. Welke twee personages (niet van hetzelfde boek) zouden een goed stel zijn?

Ik denk dan Noah van I’ll give you the sun en Dante van Aristotle and dante discover the secrets of the universe. I know, ik zou nooit Dante en Ari uit elkaar willen hebben, maar ik gun Noah iemand zoals Dante!

4. Je komt je favoriete schrijver tegen in de trein en mag maar één zin zeggen: wie is het en wat zou je zeggen?

Ik zou sowieso iets vragen, want op die manier krijg ik meer te weten over de schrijver. Ik zou dan denk ik aan Benjamin Alire Saenz vragen hoe hij ingodsnaam zo’n geweldig mooi boek heeft geschreven.

epic reads tag

5. Welk boek maakte je een lezer en waarom?

Als kind las ik al onwijs veel en ik las alles van Carry Slee en Francine Oomen. In de middelbare school ben ik een beetje gestopt met lezen en 3 jaar terug ben ik weer gaan lezen en waardoor ik weer echt verslaafd werd aan lezen is de Divergent serie.

6. Ohjee, je boekenkast staat in de brand en je kan maar één boek redden! Welke zal dat zijn?

Om eerlijk te zijn zal ik geen enkel boek meenemen, maar mijn hond pakken en wegrennen. Maar als ik dan moet kiezen zou ik gaan voor Aristotle and Dante discover the secrets of the universe. I know, alweer, maar dat is gewoon mijn favoriete boek!

7. In welke dystopische wereld zou je willen leven en waarom?

Dat is een hele moeilijke vraag, want dystopische werelden zijn nooit zo heel fijn om in te leven. Ik heb niet veel dystopische boeken gelezen eigenlijk, dus dan wordt het nog lastiger. Dan moet ik toch gaan voor divergent! Ik zou toch in Amity belanden, wat er toch vrij rustgevend uitziet.

epic reads tag

8. Wat is het meest epische boek wat je ooit gelezen hebt?

Ik zou weer voor Aristotle and dante discover the secrets of the universe willen gaan, maar echt heel episch is dat boek eigenlijk niet. Ik moet dan gaan voor City of glass van the mortal instruments! Vond ik het leukste en spannendste boek van allemaal!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *