Fashion en beauty shoplog + een verrassing!

Fashion en beauty shoplog

Vorige week ging ik weer eens gezellig met mijn moeder naar Rotterdam. Ik weet altijd wel waar ik heen wil en we waren dan ook best snel klaar. Ik heb niet super veel geshopt, maar ben toch wel goed geslaagd. Ook kreeg ik de dag ervoor een heel lief cadeau van mijn moeder!

 bestebroekenshirt

Zara skinny jeans €39,95

Als eerst ging ik naar de Zara. In de herfstvakantie kocht ik daar een spijkerbroek en een zwarte broek en vooral met de spijkerbroek ben ik super blij! Ik had nog een spijkerbroek nodig en ik kocht deze. Hij zit echt heel lekker. Het is een mid rise, dus die zitten niet zo laag. Er zitten niet echt scheuren in, maar op sommige plekken lijkt hij ‘beschadigd’. Ze hadden ook broeken met echte gaten erin. Ik vind zulke broeken heel leuk, maar die gaten worden op een gegeven moment echt grote gaten.
Zara skinny jeans

Groen T-shirt dress van Forever21 €13

Ook gingen we naar de Forever21 die sinds vorig jaar ook in Rotterdam zit. Ik was vroeger helemaal gek op de Forever21 en bestelde er vaak. Toch viel het mij deze keer een beetje tegen, alles was het net niet. Ik ben dan ook wel kieskeurig met kleding. Maar ze hadden wel waar ik eigenlijk voor kwam, namelijk een groene T-shirt dress. Ik heb een zwart/wit gestreepte T-shirt dress van de Forever21 en die vind ik super fijn en draag ik vaak. Ik wil meer groen dragen en gelukkig hadden ze er één in het groen. Ik draag zulke T-shirt dresses altijd met een legging, spijkerjasje en mijn nike’s of enkellaarsjes.

Groen t-shirt dress forever21

goedbeautyentas

‘I like big books and i cannot lie’ tas van Blossombooks €4,50

Als boekenliefhebber kon ik natuurlijk niet de Donner voorbijlopen. Ik kocht deze keer geen boeken, want om eerlijk te zijn vind ik ze in vergelijking met bol.com en Bookdepository nogal duur. Wel zag ik dit hele leuke tasje en moest ik hem meenemen! Mijn moeder kocht trouwens ‘voor jou’ van Jojo Moyes. Ik heb dat boek in het Engels gelezen, dus ik raadde haar het boek aan.

‘I like big books and i cannot lie’ tas van blossombooks

Cupcake masker van Lush €11,65

Ik ben gek op Lush en vooral op hun verse gezichtsmaskers. Ik heb nog nooit Cupcake geprobeerd, maar de laatste tijd heb ik wat last van pukkeltjes en dit masker moet daarbij helpen. Hij ruikt in ieder geval heerlijk naar chocolade.

Cupcake masker Lush

Inecto pure argan moisture recovery shampoo en conditioner €3,99

Als laatste kocht ik nog even snel deze shampoo en conditioner. Die ik gebruikte waren alweer op namelijk en die waren ook niet dierproefvrij. Ik heb vroeger wel eens de kokos versie van deze shampoo gebruikt en vond ik best fijn toen. Hopelijk doen ze goed hun werk!

Inecto argan shampoo en conditioner

bestedromenvanger

Dromenvanger van peetjes

Ik ben gek op dromenvangers, maar een mooie vind ik altijd nog lastig te vinden. Mijn moeder weet dit en toen heeft ze deze voor mij laten maken! Super lief en ben er ook super blij mee. Ze heeft precies de goede kleuren uitgekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *