Fashion wishlist!

wishlist

In mijn laatste shoplog liet ik al weten dat er nog een paar dingen op mijn wishlist stonden en die wishlist laat ik jullie vandaag zien! Het zijn alleen maar fashion artikelen die op mijn wishlist staan. Ik besteedde nooit zo veel aandacht aan mijn kleding en was altijd meer van de make up en mijn haar doen, maar de laatste tijd vind ik het steeds leuker om meer aandacht aan mijn kleding te besteden.

straightnaklejeans

Straight ankle jeans

In mijn laatste shoplog liet ik al zien dat ik een boyfriend broek had gekocht en ik wil ook heel graag nog een straight ankle jeans! Dit is eigenlijk een skinny, maar dan vaak cropped en ook zit hij iets losser dan een skinny. Ik vind ze super mooi staan. Ik ben best moeilijk met broeken, dus ik hoop dat ik er snel één vind!

ketting-bar-rose-2

Gouden bar ketting

Ik heb maar 1 gouden ketting en ik wil eigenlijk een iets subtielere. Ik vind vooral dit soort kettingen met een gouden bar heel gaaf! Ook wil ik eigenlijk nog zulke gouden oorbellen met een bar, want die heb ik alleen in het zilver. Tot nu toe heb ik alleen deze gevonden van My jewellery.

sneakershoofd

Witte sneakers

Ik heb alleen mijn hoge grijze allstars die ik al jaren heb en nike roshe runs die ik niet meer pas, dus ik kan nog wel een paar gympen gebruiken! Ik vind vooral zulke lage witte sneakers heel erg gaaf staan voor in de lente/zomer. Ik denk dat ik voor witte vans ga!

spijkerjasj

Oversized spijkerjasje

Ik heb wel een normaal spijkerjasje, maar die zit heel netjes en ik vind zulke oversized spijkerjasjes wel heel erg gaaf staan! Ook in het zwart of groen vind ik ze heel leuk. Vaak vind ik ze best prijzig, dus hopelijk vind ik er een keer één in de sale.

Naamloos

Zwarte sandalen

Ik heb hoog nodig zwarte en eigenlijk ook bruine sandalen nodig, want vorig jaar zijn dus mijn favoriete bruine sandalen stuk gegaan. Ik heb nog wel een ander paar, maar dat zijn meer wat nettere bruine sandalen, waar ik niet mee naar het strand ga bijvoorbeeld. Ik heb helemaal geen zwarte sandalen en deze hierboven van Forever 21 vind ik eigenlijk wel heel erg gaaf! Lijkt me onwijs leuk staan onder een boyfriend broek voor een feestje, want ze zijn net iets netter.

denim shorts

Denim boyfriend shorts

Vorig jaar vond ik een heel fijn basic spijkershort van de H&M, maar dat is een standaard model en ik wil heel graag een beetje een boyfriend style short en het liefst ook een beetje highwaisted. Vind zulke shorts heel moeilijk te vinden, maar gelukkig duurt het nog even voordat het zomer is!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *