Favoriete dierproefvrije nude nagellakjes

Nude nagellakjes

Ik draag altijd nagellak en vooral in de winter draag ik vaak nude kleurtjes op mijn nagels. Eigenlijk zijn dit 4 nude lakjes die ik elke week afwissel. Lees verder om mijn 4 favoriete nude nagellakjes te zien!

goedkiko375

Kiko 375

Dit lakje kocht ik 2 jaar geleden in Italië en Kiko heeft echt de beste lakjes ooit! Ze blijven namelijk echt super goed en lang zitten en ook hebben ze en goede dekking en super mooie kleurtjes. Dit is een oudroze kleurtje en echt 1 van mijn favorieten.

goedkiko217

Kiko 217 antique pink

Dit is een wat lichtere en meer peachy nude kleur. Ook heeft deze nagellak een kleine shimmer erin. Daar houdt ik normaal niet van, maar bij je ziet het amper als je hem op hebt. Zoals alle Kiko lakjes blijft deze ook heel goed en mooi zitten en heeft een goede dekking. Ik wil heel graag nog meer kleurtjes van de Kiko.

goedcatrice

Catrice 99 Sweet macaron sin

De lakjes van Catrice blijven ook nog steeds heel fijn. Ik merk wel dat ze in vergelijking met de lakjes van Kiko sneller chippen, maar de dekking is wel super goed! Dit is een wat bruinere en iets donkere versie van Kiko 217 antique pink. Van allemaal heb ik deze kleur denk ik het vaakst op.

goedcien

Cien 15 nude brown

Dit lakje kocht ik bij de Lidl en Cien is ook een dierproefvrij merk. Dit is de donkerste kleur van allemaal en echt een rozige bruine kleur. Super mooi! De kwaliteit is ook verrassend goed. De kleur blijft lang zitten en dekt goed!

Wat is jouw favoriete nude nagellak?

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *