Favoriete nostalgische nummers!

Ik heb een paar nostalgische nummers wat gewoon mijn all time favorite nummers zijn. Dit zijn allemaal wat oudere nummers en het zijn echt nummers die al jaren een favoriet van mij zijn. Sommige nummers puur omdat er een herinnering aan vast zit. Andere nummers omdat ik het gewoon nog steeds super mooie nummers vind!

Angie – Rolling Stones

Ik ben opgegroeid met de Rolling Stones, dus die kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje! Ik herinner mij vooral dit nummer nog heel goed. We gingen vroeger altijd elk weekend naar de camping en als we dan in de auto ernaartoe reden stond vaak Rolling Stones op en ik herinner mij dat ik altijd dit nummer meezong. Ik was echt nog heel jong en had ook geen idee wat ik zong.

Liefs uit londen – blof

Ik herinner het zelf niet meer, maar mijn ouders zeggen dat dit één van de eerste nummers was die ik meezong toen ik klein was. Sinds ik dat weet vind het liedje best wel speciaal. Daarnaast is het ook gewoon een mooi liedje!

Iris – goo goo dolls

Dit is ook al zo lang een favoriet van mij! Ik weet niet wanneer ik het nummer voor het eerste hoorde, maar ik weet wel dat boyce avenue een cover ervan had gemaakt en toen zag ik ze live dit nummer spelen op park pop!

How to save a life – The fray

Alles van the fray voelt voor mij eigenlijk nostalgisch! Iedereen kent dit nummer denk ik ook wel en het is nog steeds één van mijn favoriete nummers!

Lentesneeuw – Marco Borsato

Vroeger als mijn moeder dan vrij was zette ze vaak een muziekdvd op en mijn favoriet was altijd zien van marco borsato en dit nummer vond ik altijd zo mooi en clip is ook zo leuk en zielig..

Snow patrol – chasing cars

Dit nummer is eigenlijk hetzelfde als de nummers van the fray. Het blijft zo’n mooi nummer!

Love you more – Racoon

Ik was vroeger ook echt een grote fan van Racoon. Ook zo nostalgisch en ik heb hun oude nummers echt grijs gedraaid. Ik luister nu eigenlijk niet meer naar hun muziek, ook al vind ik Oceaan wel echt heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *