Favoriete Spotify playlists!

spotify playlist

Ik moet eerlijk zeggen dat ik vaak gewoon mijn opgeslagen nummers of een album aan heb staan als ik Spotify luister, maar soms ben ik even toe aan andere (onbekende) muziek en dan zet ik vaak een playlist van Spotify aan. Dit zijn mijn favoriete Spotify playlists! spotify playlist

A walk alone

De titel zegt het al, dit is perfecte muziek als je even tot rust wilt komen tijdens een wandeling of even wilt nadenken. Het is hele rustige fijne muziek! spotify playlist

Disney soundtrack

Als ik vrolijk ben of vrolijk wil worden zet ik altijd deze playlist op! Wie wordt er nou niet vrolijk van Disney muziek?

spotify playlist

’T Koffiehuis

Dit was vanaf moment 1 mijn favoriete playlist. Hele fijne akoestische muziek voor op de late middag!

spotify playlist

Afternoon acoustic

Dit is ook hele fijne akoestische muziek voor op de late middag met iets wat bekendere nummers.

spotify playlist

Ballad uurtjes

Soms heb ik gewoon zin in om keihard mee te zingen met muziek en dan is dit een goede playlist! Vaak ken ik toch niet alle nummers die hierin staan en daarom heb ik ook mijn eigen favoriete ballad playlist gemaakt.

spotify playlist

The PMS playlist

Dit is zo’n grappige playlist. Dit is een playlist voor als je ongesteld bent en je chagrijnig en alles bent wat erbij hoort. Hoe grappig is dat?

spotify playlist

Dance workout

Voor als je gewoon even zin hebt om te dansen. spotify playlist

Discover weekly

Dit is een hele handige playlist als je opzoek bent naar nieuwe muziek! Spotify kijkt naar de muziek die je graag luistert en daarop gebaseerd maakt spotify elke week een playlist met muziek die je waarschijnlijk ook leuk vind!

spotify playlist

Favorite alternative pop

Dit is een playlist die ik zelf heb gemaakt met muziek die ik eigenlijk het vaakst luister. In de playlist staan nummer van Machine gun kelly, Hasley, Imagine dragons, The 1975 en meer!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *