Favoriete TV programma’s op het moment

Het televisie seizoen is weer begonnen! Normaal kijk ik nooit zo heel veel TV, maar rond deze tijd kijk ik best wel vaak televisie. Er zijn heel veel nieuwe programma’s, maar ook programma’s waar een nieuwe seizoen van begonnen is. Vandaag laat ik jullie weten welke TV programma’s ik op dit moment ik allemaal kijk!

Hollands next top model – Maandag 20:30  rtl 5

Elk jaar kijk ik Hollands next topmodel, maar de laatste jaren en vooral vorig seizoen vond ik echt niets. Zo saai en voorspellend. Dit jaar ziet het er wel al veel leuker uit! De modellen zijn veel aparter, echt waar ik van houdt en ook zijn er dit jaar jongens bij. Ik zeg echt al jaren dat ze een keer een seizoen met jongens moeten doen! Mijn favorieten op dit moment zijn Montell en Bonita!

Johnny into the wild – Maandag 21:30 rtl 4

Ik vind Johnny de mol echt een heel leuk persoon en hij maakt alles eigenlijk wel leuk! In dit programma gaat hij met gasten een reis maken. In de eerste aflevering ging hij met Merel en Eva Jinek naar mongolie en dat was gelijk al een super leuke aflevering!

First dates – Dinsdag 20:30 npo 3

Er was hier altijd al een Engelse versie van wat altijd op TLC komt en nu hebben ze er een Nederlandse versie van! Ik zeg je, dit is nog veel leuker en schattiger dan All you  need is love. Het is zo grappig ook! Je bent gewoon bij mensen hun eerste blind date. Echt een aanrader!

Story of my life – woensdag 20:30 rtl 4

Ik moet eerlijk zeggen dat ik Linda de mol niet zo heel erg leuk vind, maar dit programma is wel heel leuk en vooral vaak emotioneel. Er komt dan een beroemd stel en ze worden dan geïnterviewd en eerst worden ze ongeveer 20 tot 30 jaar ouder gemaakt en dan nog ouder en dan op het laatst zijn ze meestal gemaakt hoe ze eruit zouden zien als ze 80 zouden zijn. Heel emotioneel natuurlijk!

Met open armen – woensdag 21:30 rtl 4

De woensdag avond is nogal een emotionele avond altijd en dat komt vooral door dit programma! Ik had het nog nooit eerder gezien, maar in dit programma volgt Natasja Froger stellen die een kindje gaan adopteren. Super mooi om te zien en elke keer moet ik huilen.

Expeditie Robinson – Donderdag 20:30 rtl 5

Wie kijkt er nou niet naar expeditie Robinson?! Zelf kijk ik het al zo lang ik me kan herrinneren. Ik weet nog toen er alleen maar onbekende mensen meededen, toen was het al super leuk! Dit jaar doen er ook weer 4 onbekende mee!

André Hazes Ik haal alles uit het leven – vrijdag 20:30 sbs 6

Mijn vader vind André vooral leuk en toevallig komt ook de schoonvader van André vaak verf halen waar mijn vader werkt! Ik vind dit ook best wel een leuke en grappige reality show!

Dance Dance Dance – zaterdag 20:00 rtl 4

Ook dit programma kijk ik elk jaar weer. Ik was vroeger al groot fan van So you think you can dance, maar dat komt volgens mij niet meer op TV. In dit programma dansen bekende koppels dans routines van beroemde zangers en zangeressen. Super leuk om te zien!

Kroongetuige – zaterdag 22:00 RTL 4

Dit is een nieuwe programma en het lijkt een beetje op Wie is de mol?. Een groep bekende Nederlanders moet een moordzaak oplossen en één van hen is de kroongetuigen. Ze moeten dan te weten komen wie de kroongetuige van hen is.

Welke programma’s kijken jullie allemaal?

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *