Favorieten zomerboeken!

zomerboeken

De zomer komt eraan! We hebben gelukkig al best wel heel erg goed weer gehad, waardoor ik zin krijg om zomerse boeken te lezen. In de zomer lees ik daarom ook vooral contemporary boeken en dit zijn mijn favoriete zomerse boeken die ik jullie aanraad!

Alle boeken van Morgan Matson

Ik heb alle boeken van Morgan Matson gelezen, behalve second chance summer die ik deze zomer wil gaan lezen. Morgan Matson haar boeken zijn echt perfect voor in de zomer. Sowieso spelen al haar boeken af in de zomer.

Amy & Rogers epic detour

Amy & Rogers epic detour las ik vorig jaar in Zweden en in het boek maken Amy en Roger een roadtrip en het is zo leuk! Ik houd echt van boeken waar roadtrips inzitten.

Since you’ve been gone

Since you’ve been gone gaat over Emily en haar vriendin sloane verdwijnt uit het niets en laat een lijst achter voor Emily met dingen die ze moet doen. Dingen zoals Skinny dipping! Echt een onwijs leuk boek.

The unexpected everything

The unexpected everything gaat over Andie die onverwachts thuis moet blijven tijdens de zomervakantie en daarom een baantje als hondeuitlaatster neemt. Heel veel schattige hondjes!

Mijn favoriet was denk ik Amy & rogers epic detour.

Alle boeken van Jenny Han

Jenny han heeft twee trilogies, The summer i turned pretty en to all the boys i’ve loved before.

To all the boys i’ve loved before

Mijn favoriet is to all the boys i’ve loved before. Die trilogie gaat over Lara Jean die onder haar bed een box heeft staan waar allemaal brieven in zitten die ze geschreven heeft aan jongens die ze ooit leuk heeft gevonden, maar ze heeft ze nooit verstuurd. Tot op een dag de brieven wel verstuurd zijn..

The summer I turned pretty

The summer I turned pretty is wel een stuk zomerser! Het gaat over Isabel die elke zomer doorbrengt in het zomerhuis met haar moeder, een vriendin van haar moeder en haar twee zoons. Maar een zomer verandert er iets. Isabel is niet meer one of the guys… Geeft je een heel zomers gevoel!

Anna and the french kiss – Stephanie Perkins

Ook al speelt dit boek niet af in de zomer, maar vooral in de herfst, krijg ik er toch een zomers gevoel van! Het gaat over Anna die haar laatste schooljaar af maakt in een boarding school in Parijs. Ze maakt daar nieuwe vrienden en wordt natuurlijk verliefd. Echt een super leuk en romantisch boek!

Things we know by heart – Jessie Kirby

Dit boek las ik ook vorige zomer en het was één van mijn favoriete boeken die ik vorig jaar gelezen heb. Het gaat over Quinn en haar vriendje Trent is overleden bij een auto-ongeluk. Trent was donor en ze heeft alle mensen waar Trent iets aan gedoneerd heeft ontmoet, behalve degene die zijn hart heeft gekregen. Stiekem gaat Quinn opzoek naar degene die het hart heeft gekregen en ze valt voor hem.. Echt een super mooi en ook romantisch boek!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *