Fotobehang – moderne manier om je huis te veranderen

fotobehang

Nieuw jaar, nieuw huis? Misschien niet van buiten een nieuw huis, maar van binnen! Het is een nieuw jaar, dus misschien wil je je interieur een beetje veranderen. Je kan natuurlijk nieuwe meubels kopen, maar dat kost een hoop geld en tijd. Je kan ook nieuwe accessoires kopen, maar ik vind dat persoonlijk best moeilijk. Dan moeten de accessoires wel weer in je interieur passen en ik vind het zelf snel een beetje rommelig worden als je te veel tierelantijntjes in je huis hebt staan. Heb je hetzelfde probleem? Neem dan eens een kijkje op Pixers!

Pixers is een webshop die fotobehang, muurstickers en canvassen verkoopt. Je kan zelfs een eigen foto uploaden! Ze hebben daarnaast ook een super groot eigen aanbod. Wat ik vooral gaaf vind is hun fotobehang. Wat is fotobehang? Fotobehang is zoals het al zegt behang, maar dan met een super mooie foto erop. Het is super handig, want op deze manier heb je binnen no time een nieuw huis en als je het zat bent kan je het er heel makkelijk weer afhalen!  Je hebt ze in alle kleuren en maten, maar deze volgende zijn mijn favorieten.

fotobehang

Als boekenliefhebber word ik hier natuurlijk heel erg vrolijk van! Het liefst zie ik natuurlijk een echte boekenkast, maar als je bijvoorbeeld geen ruimte hebt voor een boekenkast of je leest liever niet, maar je vind een boekenkast wel heel gaaf staan is dit een idee.

fotobehang bos van pixers

Afgelopen kerst zat ik een weekendje in een bosvilla, dus midden in het bos en dat was zo onwijs fijn! Hoe fijn zou het wel niet zijn om elke dag met zo’n uitzicht wakker te worden?

fotobehang

Ik ben zelf nog nooit naar New York geweest, maar ik vind het een super toffe stad en op deze manier vergeet ik mijn droom niet om ooit naar New York te gaan. Maar ben je bijvoorbeeld gek op Parijs of Londen? Die hebben ze ook!

fotobehang

Op dit moment is mijn kamer vooral oranje, maar als ik een eigen huisje zou hebben heb ik altijd al het idee gehad om mijn slaapkamer lavendel te maken. Hoe mooi zou dit dan wel niet staan in mijn slaapkamer? Ik vind het heel erg rustgevend ogen, perfect voor de slaapkamer!

fotobehang

Heb je niet zo heel groot huis of heb je een kamer die niet zo groot is? Ze hebben ook fotobehang zoals hierboven waardoor een kamer optisch groter lijkt.

Ik had hier nog nooit eerder over gehoord, maar is dit niet super origineel!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *