Heatless waves!

heatless waves

Nu mijn haar weer wat langer is vind ik het vaak een beetje saai. Het liefst krul ik het dan iedere dag, maar dat is natuurlijk helemaal niet goed voor mijn haar. Daarom ging ik op zoek naar een makkelijke manier om zonder hitte een mooie slag in mijn haar te krijgen en dat heb ik gevonden!

bestebeforedraaiwaves

Je doet het volgende. Je kan dit het beste doen als je haar nog een klein beetje nat is van het wassen of maak het anders een klein beetje nat. Als je haar te nat is dan is de kans wel groter dat je haar wat meer gaat pluizen. Je verdeelt je haar dan in 2 delen. Ik heb een midden scheiding, dus ik doe mijn haar in een midden scheiding. Dan draai je allebei de kanten heel strak in en doe er dan een elastiekje in. Als je lang haar hebt zoals ik dan draai je het nog een keer in en doe je er weer een elastiekje in. Als je nog langer haar hebt, moet je het waarschijnlijk nog een keer doen. Ik gebruik dan een heel klein dun elastiekje, zodat ik niet teveel een knik in mijn haar krijg. Als je dat hebt gedaan dan ga je er mee slapen!

pizap-com14777333621661

Als je wakker wordt haal je het eruit en ziet het er ongeveer zo uit. Heel messy en ik vind het heel erg natuurlijk lijken, waar ik van houd! Zoals je kan zien pluist het wel een beetje. Na een tijdje gaat dat wel weg, want soms is het haar nog een beetje nat en anders kan je er altijd een beetje serum in doen. Je haar kan ook een beetje plat zitten, dat is wel een nadeel ervan. Ik doe dit vaak nadat ik mijn haar heb gewassen en de rest van de week slaap ik met mijn haar in een hoge knot met een zachte scrunchie. Op die manier heb ik de rest van de week een mooie wave in mijn haar en komt er ook iets meer volume in.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *