Help me tag

help me tag

Bij Rowan op haar blog zag ik laatst deze tag en ik vond hem echt heel erg leuk! Wil je weten welk karakter ik zou bellen als mijn huis in brand zou staan? En van wie ik dan kleding zou lenen? Lees dan verder!

vraag-1

Hermoine van Harry Potter. Hermoine is super slim en in de boeken helpt ze ook altijd Ron en Harry met hun huiswerk.

vraag2

Ik vraag niet zo snel geld aan iemand, maar als ik dat zou doen (en durven) zou ik het vragen aan Prins Kai van the lunar chronicles. Hij is eigenlijk het enige personage waar ik zeker van weet dat hij rijk is.

vraag-3

Waarschijnlijk Will van the infernal devices. Hij is onwijs sterk en kan goed vechten!

vraag-4

Ik heb Will net al genoemd, dus dan zou ik Jace van the mortal instruments bellen. Hij heeft dezelfde talenten als Will.

vraag-5

Kenji van the shatter me serie! Hij was echt het grappige personage die iedereen altijd opvrolijkte als het niet mee zat. Kenji is echt mijn favoriete personage uit die serie.

vraag-6

Thomas van the maze runner serie! In het tweede boek van de serie wordt hij door soort van zombies achterna gezeten en dat heeft hij overleeft, dus kan hij mij vast ook wel helpen.

vraag-7

Magnus Bane van the infernal devices en van the mortal instruments serie. Ik las laatst the bane chronicles en hij laat heel makkelijk iedereen maar bij hem logeren, dus van hem mag ik waarschijnlijk wel logeren. Lijkt me ook nog eens heel erg gezellig!

vraag-8

Lara Jean! Haar kledingstijl is zo onwijs leuk en schattig. Totaal niet zoals mijn kledingstijl, maar dat lijkt me juist zo leuk. Leuke rokjes aan met kniekousen!

vraag-9

Cinder van the lunar chronicles. Cinder is onwijs slim, komt vaak in de problemen, maar redt zich er altijd uit!

vraag-10

Clark van the unexpected everything! Clark is zo leuk en nerdy.

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *