Herfst wishlist

pizap.com14418732795091

Ik ben gek op de herfst. Ik houd van het knusse weer, kaarsjes aan en lekker met een dekentje om je heen, dikke truien, vesten en sjaals! Maar ik heb toch nog wel een paar ‘standaard’ kledingstukken nodig voor de herfst en natuurlijk dingen die ik gewoon heel graag wil.

pizap.com14415356785161

Zara spijkerbroeken

Echt veel te lang geleden kocht ik de spijkerbroeken die ik nu heb. Ik heb er 3 van de pull & bear en 2 daarvan pas ik echt niet meer. 1 zit er gelukkig nog wel goed. Ik had ook nog een zwarte van de pull & bear, maar die was gescheurd. Echt tijd voor een paar nieuwe dus! Ik vroeg aan een vriendin waar zij goede spijkerbroeken kocht en ze zei gelijk de Zara. Ik koop nooit iets bij de Zara en kom  er ook nooit eigenlijk. Toen ging ik op de site kijken en ik zag echt hele mooie spijkerbroeken, voor maar 40 euro! Dat vind ik dan niet zo duur voor een goede spijkerbroek. Ook zag ik zwarte spijkerleggings voor maar 25 euro en die ga ik denk ik ook halen.

 

pizap.com14418735601441

Bruine enkellaarjes

De bruine enkellaarsjes die ik nu heb zijn al iets van 3 jaar oud dus echt tijd voor nieuwe. Ze zijn ook al een beetje aan het stuk gaan. Ik heb zo vaak op die laarzen gelopen en ik ga ze nog wel houden ,want met wandelen in de winter zijn ze wel fijn. Ik draag in de winter en herfst eigenlijk altijd enkellaarsjes. Hogere laarzen staan niet bij mij, omdat ik zo klein ben. Deze exemplaren hierboven vind ik wel mooi, maar ze zijn allemaal best duur en kon nergens laarsjes van rond de 50 euro vinden die ik ook leuk vond helaas.

g986jr-l

Gebreide losse trui

Ik heb best wel een aantal truien, maar geen een zoals deze hierboven. Ik vond deze soort truien vorig jaar al onwijs leuk, maar kon ze nergens echt vinden. Hopelijk kan ik er dit jaar wel een vinden. Ik vind ze vooral leuk in het crème.

pizap.com14415359358411

T-shirt dresses

Vorig jaar kocht ik al een zwart/wit gestreepte T-shirt dress van de Forever21. Ik wil er echt heel graag nog meer. Want het liefst loop ik elke dag in een legging met dat shirt. Het zit gewoon als een pyjama, maar je ziet er alsnog leuk uit! Ik zag deze exemplaren voorbij komen. Vooral bij de Forever21 heb je er veel en in november komt de Forever21 in Rotterdam en ik kan niet wachten!

pizap.com14415374539131

Groene blouse/spijkerjasje

Ik wil meer groen dragen, want ik merk dat groen mij best wel goed staat en ik vind het een hele mooie kleur. Ik zag bij Aria van Pretty little Liars dat ze een legergroen spijkerjasje droeg en ik vond het zo leuk staan, dat ik gelijk opzoek ben gegaan naar iets wat erop lijkt! Je kan het ook heel simpel combineren. Ik vind het vooral handig dat je ze ook gewoon boven een spijkerbroek aan kan en niet alleen boven een zwarte broek. Al deze exemplaren hierboven zijn van de Forever21.

07deea0d7d76f9caced1c61aaf528016

Sportkleding

Ik sport nu al een tijdje via het kanaal BeFit. Ik sport dus binnen en dan heb je minder warme kleren nodig dan als je buiten sport. Ik sport nu in een oud kort broekje en een sport bh van de Primark en soms dan nog een oud hempje erboven. Ik wil heel graag van die korte broekjes, want die zitten het lekkerst en zijn niet te warm. Ik moet sowieso nog een goede sport bh erbij en een paar sporthempjes kan ik ook wel gebruiken! Bij Forever21 hebben ze altijd wel leuke sportkleding.4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *