How I style my short hair

Goed1

Ik maakte al een blogpost met 10 voordelen van het hebben van kort haar. Daar kan je al lezen dat ik super blij ben met mijn nieuwe haar. Ik heb nu al langer dan een maand kort haar en ik heb dus al een beetje een routine hoe ik mijn haar elke dag doe. Het is heel simpel en het leek me leuk om het te delen. Voordat ik mijn haar liet knippen speurde ik namelijk heel het internet af naar hoe andere meiden hun lange bob stylde.

Goedkerastase

Na het wassen van mijn haar doe ik er deze kérastase crème in. Aardig prijzig en ik kreeg hem dan ook van mijn tante die altijd mijn haar knipt en bij een kapper werkt. Hij is super fijn en ik kan hem helaas niet meer vinden, ik denk dat ze hem niet meer verkopen. Ik zoek nog een goed alternatief, want hij is bijna op. Daarna laat ik mijn haar gewoon aan de lucht op drogen. Een trucje wat ik uit dit filmpje heb gebruik ik elke keer. Je doet je haar naar de andere kant dan wat je het normaal hebt. Als het dan droog is en je het gaat stylen, heb je veel meer volume aan die kant!

Goedproduct anderelon

Als mijn haar droog is stijl ik het met mijn Braun stijltang, die ik echt al 6 jaar heb en het nog steeds onwijs goed doet! Voordat ik het stijl gebruik ik de Andrelon heat protection spray om mijn haar te beschermen.

Goedproducten1

Na het stijlen gebruik ik nog 2 producten om meer volume te krijgen en het wat warriger te maken. Als eerste gebruik ik wat van de Tony&Guy volume poeder. Ik doe er een beetje van op mijn hoofdhuid en wrijf het goed in. Ik ben gek op Tony&Guy producten. Daarna gebruik ik nog deze spray van L’oreal, die ik samen met de kérastase crème ook van mijn tante kreeg. Ik gebruikte het nooit, maar nu met mijn korte haar wel. Je hoeft maar een heel klein beetje te gebruiken op je haar, een beetje kneden, en poef meer volume en het zit een stuk warriger.

Dit is dus hoe ik mijn haar stijl nu het korter is. Toen het nog lang was vond ik mijn haar stijl juist niet zo leuk en krulde ik het eigenlijk altijd. Ik heb een 32mm krultang en die is toch iets te groot voor mijn haar nu. Ik ben dus nog opzoek naar een goede 25mm krultang. Ik denk dat ik de volgende keer het nog wel iets korter laat knippen, want het groeit echt onwijs snel! Ik ben ook nog de voorste plukken aan het laten groeien, want ik vind dat wel iets leuker staan met dit kapsel.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *