If you like this book, you’ll also like this book

Ik kwam op het idee om dit te doen toen ik Under rose-tainted skies aan het lezen was. Het boek deed mij denken aan Finding Audrey. Toen bedacht ik me dat ik wel meer boeken heb gelezen die best wel heel erg op elkaar lijken! Ik heb 4 boeken gevonden waar ik nog een boek voor gevonden heb die erop lijkt.

Under rose-tainted skies – Finding Audrey

Ik vertelde net al dat ik door under rose-tainted skies op dit idee kwam! In Under rose-tainted skies durft Norah niet naar buiten en in Finding Audrey is dat ook het geval met Audrey. In Finding Audrey zit wel iets meer humor en Under rose-tainted skies is een stuk serieuzer, maar ik vind ze toch heel erg op elkaar lijken!

The lunar chronicles – Stitching Snow

Ik vind the lunar chronicles echt een hele leuke serie en niet lang daarna las ik Stitching snow. Stitching snow is een standalone, maar het deed bij onwijs veel denken aan The lunar chronicles. Er zijn namelijk ook androids en het hoofdpersonage is heel goed met het maken van Androids en vliegtuigen. Ook is er een koninklijke familie!

Simon VS the homosapiens agenda – Will Grayson, Will Grayson

Ik haal deze twee boeken nog steeds heel erg door elkaar, want ik las ze namelijk na elkaar en dat was niet heel handig achteraf. De boeken lijken namelijk onwijs veel op elkaar! Ik moet wel eerlijk zeggen dat Simon VS the homosapiens agenda wel een stuk leuker is dan Will Grayson, Will Grayson, maar de boeken hebben zeker iets van elkaar weg!

All the bright places – My heart and other black holes

All the bright places is één van mijn favoriete boeken en in verhaallijn lijkt My heart and other black holes er best wel op. In All the bright places komen twee tieners bij elkaar die allebei depressief zijn en bij My heart and other black holes is dat ook het geval. Alleen bij My heart and other black holes besluiten de twee personages om samen zelfmoord te plegen. Klinkt heel heftig, maar ik vond All the bright places nog net iets heftiger.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *