Ik word vandaag 21 jaar + winactie! (winactie gesloten!)

winactie

Ik ben vandaag jarig! Ik ben vandaag 21 jaar geworden alweer. Ik vier het vandaag met mijn familie. We gaan natuurlijk taart eten! Zaterdag vier ik het samen met mijn goede vriendin Alicia van littlebum.nl. Zij was namelijk 1 november jarig. We geven een etentje bij Alicia thuis samen met onze vriendinnen. Ik heb er onwijs veel zin in! Ik heb nog nooit een winactie gedaan op mijn blog, maar nu leek het mij wel heel erg leuk om er één te doen. Ik ben namelijk niet alleen jarig, maar zondag 6 november bestaat ook mijn blog 2 jaar!

winactie

Wat kan je winnen?

Je kan het nieuwe boek van Jennifer Niven ‘Holding up the universe’ winnen! Jennifer Niven haar eerste boek ‘All the bright places’ is één van mijn favoriete boeken ooit en laatst las ik holding up the universe en wat een geweldig boek is het. Ik zal even een korte samenvatting geven van het boek:

Iedereen denkt dat ze Libby kennen, het meisje dat ooit Amerika’s dikste tiener was. Maar niemand kijkt ooit verder dan haar gewicht om te weten wie ze echt is. Na haar moeders overlijden, probeert ze haar leven weer op te pakken. Nu is Libby klaar voor school, voor de middelbare school, voor nieuwe vrienden, voor liefde en voor alles wat het leven te bieden heeft.

Iedereen denkt ook Jack Masselin te weten. Ja, hij heeft swagger, maar hij weet ook heel goed te geven wat mensen van hem willen. Wat niemand weet is dat Jack geen gezichten kan herkennen. Zelfs zijn eigen broers zijn vreemden voor hem. Hij is de jongen die kan herstructureren en alles in nieuwe staat kan herstellen op een bad-ass manier, maar hij kan niet begrijpen wat er aan de hand is met de innerlijke werking van zijn hersenen.

Totdat hij Libby ontmoet. Als de twee verstrikt raken in een wreed middelbaar school spelletje, waardoor ze in groep therapie moeten en ze vrijwilligerswerk moeten doen. Libby en Jack zijn allebei boos en dan worden ze verrast.”

Wat moet je doen om te winnen?

De winactie duurt een week. Op donderdag 10 november mail ik de winnaar. Als ik binnen 5 dagen geen mail ontvangen heb dan kies ik een andere winnaar, dus reageer zo snel mogelijk! Veel succes allemaal!

17 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *