It’s Christmas Time!

IMG_5539

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver, we gingen de kerstboom opzetten! Het liefst wilde ik het eigenlijk nog wel eerder, maar mijn moeder vindt dat het pas na Sinterklaas mag (volgens mij heb ik haar overgehaald om het volgend jaar eerder te doen :D). Met kerstmuziek aan waren we ongeveer 2 uur bezig. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn kamer heb versierd en als bonus de woonkamer.

IMG_5468

Ik wilde al heel erg graag zulke lampjes boven mijn bed en ik vond ze voor 5 euro bij de Big bazaar. Ze zijn ook precies de goede maat en van dat mooie warme licht. Ik ben helemaal gek van herten/hertenkoppen, dus de bronze hertenkop moest ik meenemen toen ik hem zag bij de Action. Net als de waxinelichthouder ernaast. De groene Rudolf wilde mijn moeder vorig jaar al weggooien, maar ik vind hem zo leuk!

IMG_5473

Ja, dat is een gekke foto in een photobooth in de pull&bear met mijn moeder en schoonzus. De foto ernaast is met een van mijn beste vriendinnen. Het canvasboard heb ik begin dit jaar gemaakt. Ik ben van plan om er dit jaar weer één te maken, maar dat op een iets andere manier.

IMG_5483

IMG_5484

IMG_5479

Mijn boom is nu rood wat ik eigenlijk heel erg leuk vind, maar als ik nog kleine leuke dingetjes vind doe ik die erin. Op mijn twitter zal ik deze dan laten zien.

De woonkamer

IMG_5502

IMG_5512

IMG_5521

IMG_5536

Staat bij jullie de kerstboom al?One Comment

  1. Ik heb zo een zin in de kerst, en nu ik deze foto’s weer zie nog erger. En we moeten nog zo lang wachten tot het weer zo ver is hahaha, hoooowwww.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *