Kerstoutfit shoppen + kortingscode!

kerstoutfit

Sinterklaas is net voorbij en dat betekent dat de kerst er alweer aankomt. Laatst maakte ik al een artikel over wat je je beste vriendin voor kerst kunt geven. Naast alle stress wat je iedereen kunt geven, moet je ook nog nadenken wat je aan gaat doen. Vandaag laat ik je zien wat je aan zou kunnen doen met kerst en waar je het kan kopen!

kerstoutfit

Jurkje

Een zwart jurkje doet het altijd goed vind ik. Alle bovenstaande jurkjes komen van Spartoo.nl. Zoals je kan zien vind ik vooral jurkjes met een beetje kant heel erg mooi. Het eerste jurkje heeft heel subtiel kant en geeft je een mooi figuur door het riempje in de middel. Het tweede jurkje heeft aan de bovenkant kant en dat vind ik heel apart. Dit jurkje is fijn voor als je van plan bent om veel te eten, want het verbergt je buikje! Het laatste jurkje is mijn favoriet. Het is zo mooi en romantisch!

Jurk 1 

Jurk 2

jurk 3

kerstoutfit

Hakken

Om eerlijk te zijn draag ik nooit hakken en ik draag liever zwarte platte enkellaarsjes met de feestdagen. Als ik dan hakken zou dragen zou ik voor enkellaarsjes  met een hak gaan, want die geven iets meer steun. Zoals deze van hierboven! Je kan ook gewoon voor simpele zwarte leren pumps gaan. Je kan ook voor pumps gaan met een bandje, net iets anders dan simpele pumps!

Hakken 1

Hakken 2

Hakken 3

Enkellaarsjes met hak

kerstoutfit

Tas

Ook handig als je bij je outfit een mooie tas hebt! Je kan net als met de pumps voor een simpel zwart tasje gaan of bijvoorbeeld eentje met een printje erin zoals hierboven. Je zou ook voor rood kunnen gaan! Rood is echt zo’n kerstkleur en net iets fleuriger dan zwart.

Tas 1

Rode tas 

Tas 3 met print

Tas 4

Meestal doen we met kerst eigenlijk heel de dag in ons pyjama zitten en kerst films kijken, maar soms met kerstavond als we gaan eten vinden we het wel leuk om ons een beetje leuk aan te kleden. Ik doe denk ik dit jaar een simpel zwart rokje aan met een kersttrui. Dat is ook een leuk idee en is net iets meer casual dan een zwart jurkje.

Als je de code KERSTTIJD1SP bij Spartoo.nl gebruikt dan krijg je 10% korting. Geen minimumbedrag! De voorwaarden zijn: niet geldig in combinatie met andere promoties, niet geldig op partner-artikelen. De code is geldig vanaf 1 december t/m 31 december 2016!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *