Kiko shoplog met onder andere een zwart masker?!

goedallemaal

Ik was altijd al heel erg nieuwsgierig naar Kiko en toen ik afgelopen zomer in Italië was kocht ik er eindelijk iets! Hier kan je die shoplog zien. Laatst keek ik op de kiko site en zag ik dat er onwijs veel sale was! Ik bestelde samen met mijn moeder, een vriendin en mijn broers vriendin! Benieuwd wat ik heb gekocht en wat ik ervan vind? Lees dan verder!

goednagellakk

Als eerste kocht ik deze 3 nagellakjes in de kleur 217 Antique pink, 365 Tattoo rose en 338 Light lavender. Ik ben gek op de nagellakjes van Kiko en heb met mezelf afgesproken om alleen nog nagellakjes van Kiko te kopen. Dit zijn namelijk de beste nagellakjes die ik ooit heb geprobeerd en ik heb al heel veel nagellakjes. Veel mensen weten trouwens niet dat de producten van Kiko namen hebben. Op de verpakking staat alleen het cijfer, maar op de site staan ook de namen erbij! De nagellakjes zijn normaal 3,90, maar ze zijn nu nog in de aanbieding voor €2,50.

goedrozeliccht

Nagellak 217 Antique pink 3,90

Dit is een hele mooie nude roze kleur met hele subtiele glitters erin. Ik heb deze nog niet gebruikt, dus ik weet nog niet hoe erg die glitters opvallen, ik hoop niet te erg want ik vind glitternagellak niet zo mooi. De kleur vind ik wel heel erg mooi, zeker nu ik de laatste tijd meer van de nude kleuren ben.

goeddonker

Nagellak 365 Tattoo rose €3,90

Ik heb een oud nagellakje van Catrice in de kleur 780 Welcome to roosywood, wat echt een van mijn favoriete lakjes is, maar hij is helemaal uitgedroogd en Catrice heeft hem niet meer. Ik vond deze kleur van Kiko wel heel erg erop lijken en hij lijkt er ook heel erg veel op! Hij is iets feller van kleur alleen. Ik vind hem super mooi en heb deze dan ook gelijk op mijn nagels gedaan.

goedlavandel

338 Light lavender €3,90

Deze kleur zag ik volgens mij een keer bij Gabby en vond ik zo mooi voor in de lente en zomer! Een super mooie lichte en felle lavendel kleur. Ik kan niet wachten tot het weer wat warmer wordt en ik deze kan gaan dragen.

goedmasker

goedmasker`1

Energy mask €5,90

Naar dit masker was ik zo benieuwd! Het is namelijk een masker die zwart is. Het moet je huid schoonmaken en ook helpen tegen mee-eters. Ik heb best wel last van mee-eters op mijn neus vooral. Ik heb hem al een keer gebruikt en ik denk als je hem vaker gebruikt hebt hij wel de meeste mee-eters weghaalt voor een groot deel. Het maakt je huid een zacht en voelt schoon aan.

goedmascara

_MG_0103

30 days extension – Daily treatment mascara €7,90

Een vriendin van me is helemaal gek op deze mascara en ik had weer een nieuwe mascara nodig, dus ik wilde hem wel proberen! Deze mascara moet ervoor zorgen dat je wimpers groeien, daar heb ik hem niet voor gekocht want ik heb al best lange wimpers. Hij moet ook goed zorgen voor zwarte, lange en gesepareerde wimpers. Daar ben ik het wel mee eens! Ik vind hem alleen niet genoeg volume geven en dat zoek ik juist in een mascara. Ook vind ik het borsteltje iets te scherp, als ik hem gebruik en hij komt een klein beetje in mijn oog prikt het.

goed lipstick1

Luscious lipstick 505 Dark tea rose €6,90

Ik wilde graag een lipstick proberen en na een paar reviews gekeken te hebben kwam ik er een tegen van Teske over deze lipstick en die vond ik er super mooi uitzien! Het is een super mooie bruine warme nude kleur! Ik vind het een beetje en roest bruine kleur. Super mooi en waar ik ook naar op zoek was. Hij voelt heel erg fijn op de lippen, heel zacht bijna als een lippenbalsem. Ook blijft hij aardig lang zitten! Langer dan Essence of Catrice lipsticks in ieder geval. Op de site is deze kleur er niet meer helaas, maar deze lipsticks zijn nog wel in de aanbieding voor €3,40.
5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *