L.A Girl pro conceal hd concealer review

L.A girl pro conceal hd concealer

Laatst liet ik mijn shoplog van boozyshop zien dat ik deze concealer had gekocht. De L.A Girl pro concealer is een hele bekende concealer en moet dus heel erg goed zijn. Ik ben altijd op zoek naar een goede concealer voor onder de ogen, dus kom maar op!

Na heel veel swatches te hebben opgezocht koos ik voor de kleur naturel, maar toch is hij helaas te donker. Ik heb wel een manier gevonden hoe ik hem kan gebruiken en ook is het denk ik de goede kleur voor de zomer. In de zomer heb ik namelijk altijd het probleem dat mijn concealer veel te licht is.

L.A girl pro conceal hd concealer

Dit is het kwastje en ik was eigenlijk verrast! Ik had namelijk gewoon een tubetje verwacht, maar dit werkt eigenlijk best wel fijn.

L.A girl pro conceal hd concealer

Hier heb ik de concealer alleen onder mijn linkeroog aangebracht. Zoals je kan zien is hij inderdaad een stukje te donker en vooral heel erg oranje. Nu weet ik dat oranje blauwe kringen correct en daar ga ik hem in deze review voor gebruiken. De concealer voelt heel licht aan en is best wel mat. De concealer dekt onwijs goed en je hebt maar een klein beetje nodig!

L.A girl pro conceal hd concealer

Op deze foto heb ik onder mijn linkeroog de L.A girl pro concealer in naturel op en daarboven op heb ik de Essence stay all day concealer aangebracht. Op mijn rechteroog heb ik alleen de Essence concealer aangebracht. Ik vind dat je best duidelijk ziet dat mijn linkeroog (dus met de L.A pro concealer) veel lichter en mooier lijkt!

Voordelen:

  • Budget prijs! (€4,99)
  • Goede dekking
  • Je hoeft maar weinig te gebruiken
  • Dierproefvrij

Nadelen:

  • Moeilijk om de juiste kleur te vinden
  • Best wel mat

Ik ben heel erg tevreden met deze concealer en de volgende keer ga ik sowieso de concealer in de lichtste kleur porcelain kopen en misschien probeer ik ook een donkere kleur om als contour te gebruiken!

L.A Girl pro conceal hd is te koop bij boozyshop voor €4,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *