Leuke kerst video’s om in de sfeer te komen!

Als december begint, begint op youtube weer vlogmas! Vlogmas is dat je iedere dag tot kerst vlogt. De perfecte manier om in de kerstsfeer te komen. Ook komen er in december super veel andere kerstige video’s online en vandaag laat ik jullie mijn favorieten zien! Leuk om te kijken als je je klaar aan het maken ben voor het kerstdiner of voor als je een relaxe kerst hebt.

Christmas Name Game with Sacconejolys

Zoe doet ook dit jaar weer mee met vlogmas, maar daarnaast upload ze ook elke dag tot kerst een video op haar hoofdkanaal! Super leuk, want ze is een van mijn favoriete youtubers. Ik denk dat dit wel mijn favoriete video is die ze in december heeft geupload. Hij is super grappg, vooral omdat Jonathan er niets van begrijpt.

Christmas with friends Vlogmas

Zoals ik net al vertelde vlogt Zoe ook elke dag tot de kerst. Vlog 19 vond ik zo onwijs kerstig! In deze vlog gaat Zoe langs bij haar vrienden voor secret santa en later op de dag loopt ze door een straat waar de huizen heel erg versierd zijn met lampjes. Je moet het echt zien!

Vidmas 2015, Dec 14, VLOG, Family day & Christmas tree shopping!

Sinds kort volg ik Camille op youtube en ik vind haar heel erg schattig. Ze is Deens en dat hoor je ook wel aan haar accent, wat ik heel schattig vind. Ze doet dit jaar geen vlogmas, maar een vidmas. Ze upload dan wel elke dag een video, maar niet elke video is een vlog. Deze video is wel een vlog en ook een hele leuke! Ze gaat met haar ouders een kerstboom kopen en de kerstboom thuis ook optuigen. Het klinkt zo schattig als ze Deens praten!

Dancing in public places! #AmeliasCharityChallenges

Amelia doet dit jaar ook mee aan vlogmas en in de eerste paar vlogs deed ze challenges voor het goede doel. Dit was haar eerste challenge en hij is heel leuk! Ze moet namelijk op straat in Londen de macarena dansen. Bij de eerste plek is ze zelfs weggestuurd!

Meet my new puppy! Vlogmas

Deze video heeft misschien niet zo veel met kerst te maken, maar het is zo onwijs schattig! Dit is een van de meest schattig puppy’s die ik heb gezien. Meredith haalt in deze vlog haar puppy op en ze vlogt de eerste dag dat de puppy thuis is. Vooral het einde is heel erg schattig. Meredith haar andere hond knuffelt dan met haar nieuwe puppy! Ik heb deze video wel 3 keer gekeken…

Gingerbread decorating challenge Hello October

Ik vind Suzie en Alex zo leuk als ze samen een video maken! Ze hebben super veel plezier en zeker in deze video. Ik heb echt slap gelegen!

Fantastic books to read on break!

Sasha is mijn favoriete booktuber en in deze video verteld ze over boeken die leuk zijn om te lezen als je vakantie heb! Wel handig nu het natuurlijk kerstvakantie is. Haar nieuwe boekenkast is trouwens echt heel mooi, ik ben jaloers!

Everyday makeup haul & where we used to live! Vlogmas day 18

Ook volg ik Tanya haar vlogmas en dag 18 vond ik het allerleukst. In deze vlog gaat ze kerstinkopen doen bij Harrods en dit is de meest kerstachtige vlog die ik tot nu toe gezien heb!
One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *