Lichter haar?! Highlight Balayage

727d223be76a0869eeba2ee61bb045fa

Ik ben nooit zo avontuurlijk geweest met mijn haar. Ik had het jaren lang super lang en had het ooit een keer bruin/rood geverfd. Ik ben jaren bezig geweest met het uitgroeien daarvan. Een half jaar geleden knipte ik mijn haren kort, maar dat is het enige wat ik ook met mijn haar heb gedaan. Op dit moment ben ik mijn haar aan het laten groeien en dat gaat gelukkig best snel! Nu denk ik er dus aan om wat lichter te gaan…

pizap.com14688273036431

Ik had nooit gedacht dat ik lichter haar zou willen. Ik was altijd van de donkere haren en dacht dat dat mij beter stond. Totdat ik met een app en een virtuele make over op het internet ging kijken hoe lichter haar mij zou staan. En dat staat best leuk! Ik vind dat ik er minder bleek door lijk en mijn gezicht meer spreekt.

Ik ging daarna verschillende haarkleuren zoeken op het internet en kwam uit op highlight balayage. Zo mooi! Hieronder zie je een paar foto’s die ik heb gevonden op pinterest door te zoeken op ‘highlight balayage’.

highlight balayage

Hier zie je mijn gehele pinterest bord

Ik vind het zo mooi, maar ik ga sowieso wachten tot mijn haar weer lang is.

Wat vinden jullie van Highlight Balayage?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *