Luxe beauty wishlist

pizap.com14528791900061

Ik gebruik eigenlijk vooral budget merken qua make up en beauty, maar er zijn wel een aantal producten die ik graag zou willen hebben die wat duurder zijn. Het leek mij wel leuk om te laten zien welke producten dat zijn. Dit is mijn luxe make up wishlist.

Chanel Chance Eau Vive Eau de Toilette

Chanel chance eau vive 50 ml €67,50

Ik kreeg een keer bij de Glamour een hele kleine tester van deze geur en ik vond hem zo lekker ruiken. Ik ben niet zo van de parfums, vaak vind ik ze niet zo lekker en gebruik daarom al jaren de Japanese Cherry Blossom bodymist van the body shop. Toen ik deze geur rook wilde ik hem gelijk hebben! Helaas is hij nogal duur, maar gelukkig verkopen ze sinds deze week ook 50 ml!

origins_ginzingmoisturizer_900x900

Origins crème 24-78

De laatste tijd ben ik wat meer van de skincare, omdat ik merk dat mijn huid best wel wat verzorging nodig heeft. Ik merk dat ik natuurlijk merken het fijnst vind hiervoor. Ik vind Origins er eerlijk gezegd gewoon leuk uit zien en ook weer niet super duur voor zo’n merk. Als ik dan een keer een wat duurdere crème zou proberen, kies ik voor Origins.

 

MAC-Oogschaduw-Small_Eyeshadow

Mac oogschaduw all that glitters 17,50

Deze oogschaduw wil ik al heel lang! Ik vind hem zo mooi. Tanya Burr gebruikt hem vaak, daardoor zag ik hem steeds voorbij komen. Ik ben de laatste tijd steeds meer van de oogschaduws en die van Mac moeten goed zijn!

MAC-Lipstick

Mac lipstick €19,50

Ook ben ik de laatste tijd meer fan van lipsticks. Ik hoor altijd veel goede dingen over die van mac, maar ik zou alleen niet weten welke kleur ik dan zou kiezen. Ik zou sowieso voor een de creamy lipsticks gaan, want die vind ik het fijnst. Ik zou ook gaan voor een natuurlijk kleur die ik elke dag kan gebruiken.

MAC-Fluidity-Pro_Longwear_Paint_Pot

Mac pro longwear paint pot groundwork €20

Dit product wil ik ook al een tijdje. Ik vind het vaak heel mooi om gewoon een bruine matte oogschaduw met een beetje eyeliner op mijn ogen te hebben. Zeker als ik een felle lipstick wil dragen. Ik heb eigenlijk nog niet zo’n kleur en dit product lijkt me er super fijn voor en de kleur is ook heel mooi. Er moet een dupe zijn van Maybelline, maar die is steeds niet in Nederland te koop.

bobbibrown_nectar002

Bobbi Brown shimmer brick in Nectar €48

Ook zo’n product die ik al heel lang wil! Helaas weer best duur. Ik vind Bobbi Brown sowieso een heel mooi merk! Je hebt van The Body Shop wel de Shimmer waves coral die er op lijkt, misschien koop ik die wel een keer!

Benefit_Cosmetics-Teint-Hoola_br_Natural_Bronzing

Benefit hoola bronzer €33

Naast Mac en Bobbi Brown vind ik Benefit ook een heel leuk merk! Heel veel mensen zijn gek van de  hoola bronzer van Benefit en ik kan eigenlijk ook wel een nieuwe bronzer gebruiken.

Benefit_Cosmetics-Ogen-Gimme_brow

Benefit gimme brow €25

Ik gebruik nu van Essence een soort gelijk product, waar ik ook super blij mee ben. Maar als ik meiden dit product zie gebruiken veranderen hun wenkbrauwen in een keer! Ik hoef mijn wenkbrauwen niet bij te werken, maar een beetje opvulling vind ik wel mooi.
One Comment

  1. Mooie wishlist! Ik ben dol op de bobbi Brown shimmer bricks en hoola bronzer. Gimme brow gebruikte ik vroeger vaak, ook erg fijn! De paint pots van MAC kan ik je ook echt aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *