Mijn 5 favoriete blogs

_MG_0003

Ik heb natuurlijk zelf een blog, maar ik volg ook best een aantal blogs! Ik neem niet vaak de moeite om blogs te volgen en te lezen, maar dit zijn wel mijn 5 favoriete blogs waarvan ik bijna elk artikel lees.

Youniqueblog

Femke haar blog vind ik onwijs leuk. Vooral haar ‘what made my week’, die zijn vaak heel erg grappig! Ik volgde ook haar New York vlogs en volgens mij gaat ze nu vaker filmpjes uploaden. Ik vind haar blog een beetje op een online magazine lijken. Haar artikelen zijn vaak kort, maar wel onwijs leuk en snel om te lezen!

Teske

Teske volg ik al 6 jaar, dus bijna vanaf het begin dat ze begon. Toen ik haar volgde was ik zelf 14 en Teske was ook 14 toen. Onderhand is ze 20 jaar en is ze een stuk veranderd en haar blog dus ook! Schreef ze vroeger veel over make up en beauty, schrijft ze nu meer over het leven. Super leuk vind ik het om haar mening te lezen over verschillende onderwerpen. Ook is ze goed bezig met het welzijn van dieren waar ik respect voor heb. Ze is sowieso vegetarisch maar de maand oktober heeft ze veganistisch gegeten, wat ze heel goed deed. Ook gebruikt ze geen make up waar dieren op getest zijn.

Jennie From The Blog

Jennie blogt vooral veel over fashion, ze laat outfits zien of wat ze nieuw geshopt heeft. Haar outfitfoto’s zijn altijd heel erg mooi! Ik vind vooral vaak haar my life in pictures heel leuk om te zien/lezen. Maar ze blogt ook over nog andere dingen. Ze blogt wel eens over haar vooruitgang van haar lichaam en hoe ze zo verder is gekomen. Zij inspireerde me om te gaan sporten! Ze verkoopt ook zelfgemaakte hoepels die er onwijs leuk uitzien. Het is ook nog eens een hele goede workout.

Adorable books

Deze blog volg ik nog niet zo heel erg lang. Het is een blog van meerdere meiden en je kan aan de naam zien dat ze over boeken bloggen. Heel veel boekreviews of boekreleases die eraan komen. Maar ze bloggen ook over films! Ik vind dat er maar weinig blogs zijn die over boeken bloggen en die ook nog eens leuk zijn. Deze blog doet dat wel en ik vind het ook heel leuk. Heel handig om op de hoogte te worden gehouden en boekreviews zijn altijd handig om nieuwe boeken te ontdekken!

Vera Camilla

Vroeger volgde ik alleen maar beautyblogs, maar die blogs maken die veel youtube filmpjes, waardoor ik vaak alleen nog maar de youtubefilmpjes kijk. Vera Camilla volg ik nog wel. Ik volg haar ook al vanaf mijn veertiende. Haar blog is echt een beautyblog en ik volg haar vooral voor haar reviews. Ze schrijft hele duidelijke en handige reviews en ik koop haast nooit een beautyitem zonder de reviews te checken!One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *