Mijn 5 favoriete lente/zomer lipsticks

_MG_7980

Pas sinds vorig jaar ben ik helemaal gek op lipsticks. Mijn liefde voor lipsticks begon met de Bourjois Color Boost in Peach on the beach. Deze kocht ik, omdat ik hem bij Zoella een keer had gezien. Daarna kocht ik er gelijk nog een paar en deze lipsticks zijn heel fijn. In de winter draag ik toch vaak andere kleuren dan in de zomer. In de zomer ga ik meer voor oranje en koraal kleurige lipsticks. Zie hier mijn 5 favoriete zomer/lente lipsticks!

Bourjois Color Boost – Fuchsia Libre

_MG_7990

Normaal ga ik nooit voor felle roze lippen, maar deze kleur is echt heel mooi! Deze kleur draag ik vaak in combinatie met een bronze ooglook, eyeliner en bronzer. Super mooi en als ik deze weer op doe voel ik dat het weer Lente is!

Bourjois Color Boost – Orange Punch

_MG_7996

Deze kleur lijkt heel erg oranje, maar dat valt best mee. Hij is wel oranje, maar hij neigt heel erg naar koraal. Een prachtige kleur. Met deze kleur begon mijn liefde ook voor oranje lipstick.

Bourjois Color Boost – Peach On The Beach

_MG_8033

Deze kleur vind ik om eerlijk te zeggen soms een beetje moeilijk te dragen. Hij valt best wel heel erg op. Door de kleur lijk ik wel gelijk een stuk bruiner als ik hem op heb, daarom is hij toch een van mijn favorieten!

Essence – Coral Calling

_MG_8005

Ik ben gek op koraal kleuren, maar had nog niet een echte koraal kleurige lipstick. Essie Button draagt deze lipstick vaak en is er gek op. Ik vind haar make up en vooral haar lipkleuren altijd heel erg mooi, dus deze moest ik wel kopen. Ik kocht hem vorige week en ik wil hem elke dag op!

BE creative – Flame

_MG_8013

Ik vertelde al in mijn currently loving van april dat ik gek ben op deze lipstick. Echt een prachtige rood/oranje kleur. Vaak draag ik hem in combinatie met niet te veel andere make up. Vaak veel bronzer en voor de rest een beetje mascara.

Wat is jouw favoriete lipstick voor de lente/zomer?4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *