Mijn 5 favoriete zomer nagellakjes

_MG_7560

Ik ben gèk op nagellak. Daarmee bedoel ik dat ik al sinds mijn 13e elke week mijn nagels in een andere kleur lak! Natuurlijk doe ik het wel eens een weekje niet, maar over het algemeen heb ik altijd nagellak op. In de winter draag ik ook nagellak, maar ben ik niet zo enthousiast. Ik draag het liefst namelijk lichte, pastel of felle kleurtjes op mijn nagels. Nu is het eindelijk weer lente en kan ik weer los gaan! Ik had verwacht dat het moeilijk zou zijn om 5 favorieten lakjes voor de zomer bij elkaar te vinden, maar dat ging verrassend snel.

Revlon – Rasberry Scone

_MG_7575

Dit lakje heb ik eigenlijk gekocht nadat ik Bourjois Colorboost in Fuchsia Libre had gekocht. Ik vond de kleur zo mooi dat ik er ook een lakje van wilde! Toen vond ik dit lakje bij de Big Bazaar voor echt maar een paar euro. Het is trouwens wel eentje met een geurtje eraan. Het is best een lekker geurtje, heel zoet, maar gelukkig na een paar uur ruik je hem niet meer. Ik vind dit lakje vooral leuk in combinatie met mijn madeliefjes shirt van de Newlook.

Maybelline – Urban Coral

_MG_7586

Ik zag bij Viviannadoesmakeup van Youtube een soortgelijke kleur, maar dan van Rimmel en ik was eigenlijk van plan om dat lakje te gaan kopen. Maar toen ik in de winkel stond waren de lakjes van Maybelline in de aanbieding en die wilde ik wel een keer proberen. Toen zag ik eigenlijk precies hetzelfde kleurtje erbij staan! Het is een beetje een rood, oranje en of en toe rozige kleur.

Catrice – A Gallon Of Melon

_MG_7590

Dit lakje zag ik bij pinkypolish op haar instagram en heb hem een paar dagen erna gelijk gekocht! Dit is dan ook het laatste lakje dat ik kocht. Dit is echt een super mooie lichte, maar toch felle kleur roze/peachy. Dit lakje is zo mooi en blijft trouwens ook heel lang zitten.

L’oreal – Sex On The Peach

_MG_7599

Dit lakje kocht ik ook bij de Big bazaar voor maar 2 euro, terwijl die in de winkel 6 euro zijn. 6 euro vind ik wel echt te veel voor zo’n klein potje. De lakjes van L’oreal vind ik wel erg fijn. Het kwastje is handig breed en de lak is dun en dekkend. De kleur is een van mijn favoriete kleur!

Barry M – Greenberry

_MG_7603

Dit kleurtje is echt onwijs fel. Heel erg gaaf vind ik hem ieder geval! Ik draag dit lakje vaak niet een hele week, omdat het anders vaak raar staat bij mijn kleding. Vaak draag ik hem voor een zomers feestje. Ik vind dit kleurtje vooral heel erg leuk voor op mijn tenen. Ik weet trouwens niet wat er met de dop hiervan gebeurd is. Ik wilde hem schoonmaken met nagellakremover en toen gebeurde dit…

Wat is jouw favoriete lente/zomer nagellak?7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *