Mijn 6 favoriete video’s van Blogilates

Vorig jaar heb ik op verschillende manieren geprobeerd te sporten, maar toch blijft Blogilates de leukste manier! Ik ken Cassey haar kanaal al een lange tijd en heb dan ook veel verschillende video’s van haar gedaan. Ze heeft alle soorten videos bijvoorbeeld; buikspieren, billen, benen, cardio en nog veel meer! Vandaag vertel ik jullie mijn 6 favoriete video’s van Blogilates.

Dit is een van de eerste video’s die ik deed van Blogilates. Als je deze video volgt train je vooral je buikspieren en your booty! Zeker een goede voor beginners.

Dit is een iets nieuwere video van Cassey. Deze video is ook heel erg geschrikt als je net begint! Ze legt namelijk heel duidelijk uit wat voor houding je moet aannemen als je de oefeningen doet. Dit is zeker een van mijn favorieten, omdat je heel je lichaam traint.

Deze video is een beetje hetzelfde als de vorige, maar ik vind deze vaak iets moeilijker!

Deze oefening is goed voor je love handles. Deze oefening kan je op elk random nummer doen! Als je maar wel op let dat je als je op de helft van het nummer bent je de andere kant doet. Als je deze oefening doet voel je misschien nog niet zo veel, maar de volgende dag heb je onwijs veel spierpijn. Ik heb je gewaarschuwd!

Dit is een wat kortere video en doe ik vaak nadat ik een iets langere video heb gedaan. Met deze video train je je billen, maar vooral je bovenbenen! Deze ga je zeker voelen.

Dit is ook een kortere video, maar juist de korte video’s zijn heel erg zwaar! Deze voel ik elke keer weer.
3 Comments

  1. Haha zij heeft zóveel energie! Ik heb echt bewondering voor haar video’s. En ze zijn inderdaad ook echt leuk om te doen denk ik! Ik mag helaas niet zonder begeleiding trainen, maar anders zou ik deze video’s zeker volgen! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *