Mijn dagelijkse herfst make up

herfst make up

Van de zomer liet ik mijn dagelijkse dierproefvrije make up zien en dat vond ik heel erg leuk. Ondertussen is het alweer herfst en is mijn make up weer veranderd. Ik draag niet elke dag dezelfde make up, maar deze look draag ik nu wel het vaakst. Alle producten die ik gebruik zijn natuurlijk weer dierproefvrij! Wil je zien hoe ik deze look maak en met welke producten? Lees dan verder om mijn dagelijkse herfst make up look te zien!

goedbasis

Basis

Ik begin zoals altijd met de basis. Ik gebruik nog steeds de Etos BB cream in de kleur 001 porcelain. Ik breng de bb cream aan met de Real techniques miracle complexion sponge. Daarna gebruik ik de Essence stay all day concealer in de kleur 10 natural beige onder mijn ogen en ik blend het in met mijn vingers. Dan gebruik ik de Catrice camouflage cream concealer in de kleur 010 ivory op mijn oneffenheden. Dan is het tijd voor poeder. Ik gebruik de Essence all about matt! poeder en die breng ik aan met de Real techniques blush kwast. Om eerlijk te zijn vind ik deze poeder niet heel fijn. Ik zoek nog steeds een goede dierproefvrije poeder!

goedrestbasis

Dan ga ik verder met de rest van mijn gezicht. Ik gebruik de Make up revolution ultra bronze om mee te shapen en ik breng de bronzer aan met de Real techniques contour kwast.  Ik breng de bronzer aan onder mijn jukbeenderen, langs mijn haargrens en een klein beetje langs mijn kaken. Dan gebruik ik de Catrice defining blush in de kleur 080 sunrose avenue. Ik breng de blush aan met de blush kwast van Essence. Dan is het tijd voor highlighter! Ik gebruik op dit moment de Freedom highlighter in de kleur Ambient. Dit is een subtiele highlight. Ik breng de highlighter aan met de E.L.F blush kwast.

goedlaatste

Wenkbrauwen, ogen en lippen

Als ik klaar ben met mijn gezicht ga ik verder met de wenkbrauwen. Ik borstel mijn wenkbrauwen even door en gebruik dan de Essence make me brow in de kleur 02 browny brows. Dan ga ik verder met de ogen. De ooglook is heel erg simpel. Ik gebruik de kiko cream crush lasting colour eyeshadow in 06 pearly chocolate. Ik breng de oogschaduw aan met de Essence oogschaduwkwast en ik blend het uit met de Hema blending kwast. Dan krul ik mijn wimpers met de Hema wimperkruller. Dan breng ik de Catrice glam & doll false lashes mascara aan. Als laatste breng ik lipstick aan. Ik gebruik op dit moment vaak de Essence long lasting lipstick in de kleur 06 barely there.

goeddichtbijogen

hoodfoto

Wat is jouw herfst make up look?

 

4 Comments

  1. Wat een mooie look! Voor mijn eigen bruiloft zoek ik ook een wat natuurlijke look, want ik ga zelf mijn make-up doen dan. Deze look komt dicht in de buurt van wat ik zou willen die dag!

    Ik heb je trouwens ook gevolgd op twitter en bloglovin 🙂 Zal graag meer van je willen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *