Mijn dierproefvrije budget make up wishlist

dierproefvrije budget make up wishlist

Laatst maakte ik een luxe dierproefvrije wishlist en ik vond het ook wel leuk om een budget versie te doen! Ik ben sinds begin dit jaar over aan het stappen naar dierproefvrije producten en het lukt me aardig goed. Hier zijn de budget dierproefvrije make up producten die op mijn wishlist staan.

luxe-color-blush-shy-beauty-l-05

Zoeva blush shy beauty €8,50

Deze blush wilde ik echt heel lang geleden al, toen ik net met make up begon. Ik heb hem toch nog nooit gekocht. Je kan hem alleen online bestellen via Douglas, wat eigenlijk wel fijn is! Het is een hele mooie peach kleur zonder glitters.

Zoeva blush in shy beauty is te koop bij douglas.nl

cocoa-blend-eyeshadow-palette-l-02

Zoeva cacao blend palette €18,95

Nog een product van Zoeva. Ik zag dit palette bij iemand voorbijkomen en ik vond hem er zo mooi uit zien! Precies de kleuren die ik vaak draag en de oogschaduw paletten moeten van goede kwaliteit zijn!

Zoeva cacao blend palette is te koop bij douglas.nl

pizap.com14601334936361

Nyx soft matte lip cream in Ibiza en Morocco €7,50

Ik heb al de nyx soft matte lip cream in Antwerp, wat een super mooie kleur is! Anna Nooshin van youtube draag altijd de kleur Ibiza en die staat haar zo mooi dat ik hem ook wil! Morocco is een fel rood/oranje kleur. Ik heb een zelfde soort kleur van BE, maar die is te glanzend en glijdt snel. Het is wel echt een gave kleur voor als ik af en toe wat lef heb!

Nyx soft matte lip cream is te koop bij douglas.nl

10975m_l

The body shop shimmer waves coral €23

In mijn vorige niet dierproefvrije luxe wishlist stond de bobbi brown shimmer brick in nectar. Die wil ik nu natuurlijk niet meer hebben, maar the body shop heeft een budget en dierproefvrije dupe ervan! Hij lijkt mij zo mooi en zeker voor in de zomer.

The body shop shimmer waves zijn te koop bij thebodyshop.nl

13946_83706BIG39171.59.jpg.39171.59

Eyes lips face baked highlighter in blush gems €4

Deze tip kreeg ik van een vriendin! Mijn favoriete highlighter is de soft & gentle van Mac. Helaas is mac niet dierproefvrij en is de mijne ook al gebroken. Deze baked highlighter is een super goede budget dupe voor de soft & gentle van mac!

Eyes lips face baked highlighter is te koop bij eyeslipsface.nl

14388_83264_900px52761.53.jpg.52761.53

Eyes lips face bb cream €6,80

Ik draag al een tijdje alleen maar concealer en poeder als basis, maar ik vind dat toch iets te mat en vind het er niet natuurlijk uitzien daardoor. Met een BB cream eronder krijg je meer een glowy en daardoor natuurlijke look. Toch is het nog lastig om een goede dierproefvrije bb cream te vinden, maar van deze zag ik een goede review bij lottelovesbeauty.

Eyes lips face bb cream is te koop bij eyeslipsface.nl

kiko-milano-eyeliner

Kiko eyeliner pen €6,90

Ik draag de laatste tijd niet meer zo heel vaak eyeliner, omdat ik het een beetje verleert ben. Ik heb wel nog een oude catrice eyeliner pen en merk dat die fijn werkt! Alleen droogt die van Catrice snel uit. Teske gebruikt deze eyeliner van kiko altijd, dus ik wil hem ook een keer proberen!

Kiko eyeliner pen is te koop bij kikocosmetics.nl

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *