Mijn dierproefvrije gezichtsroutine

goedalles

Sinds mijn 17e gebruik ik elke dag een crème en ben ik mij meer gaan verdiepen in gezichtsverzorging. Ik vind gezichtsverzorging heel belangrijk, want je kan zo veel make up op doen als je wilt, maar make up zit past het mooist als je huid ook mooi is. Sinds kort ben ik overgestapt naar dierproefvrije producten en eigenlijk was bijna heel mijn gezichtsroutine al dierproefvrije en vandaag laat ik jullie mijn dierproefvrije gezichtsroutine zien!

allesochtend

Ochtend gezichtsroutine

Dit is wat ik allemaal s’ochtends gebruik, zoals je ziet vooral budget merken en voor kruidvat eigen merk!

Reiniging

Als ik eerste gebruik ik altijd een facewash ’s ochtends. Ik gebruik nu de Kruidvat reinigingsgel voor de gevoelige en droge huid. één van de fijnste budget facewash voor een droge huid! Daarna gebruik ik altijd nog rozenwater van de kruidvat op een watje, om de laatste resten vuil van mijn gezicht te halen.

goedcreme

Dan is het tijd om een crème te gebruiken. Op dit moment gebruik ik de Zarqa hydra crème. Ik kwam erachter dat ik geen droge, maar een vochtarme huid heb en deze crème is voor een vochtarme huid. Ik vind hem heel erg fijn en ik denk dat ik meer van Zarqa ga proberen! Daarna gebruik ik  ook altijd nog de vitamine E oogcrème van de kruidvat. De huid rondom mijn ogen is heel dun en gevoelig, doordat ik een paar jaar geleden heel erg eczeem had rondom mijn ogen.

allessavonds

Avond gezichtsroutine

In de avond gebruik ik dezelfde producten, alleen gebruik de micellair water van de kruidvat om mijn make up eraf te halen. Ik vind eerlijk gezegd deze niet zo heel fijn. Hij maakt mijn huid plakkerig nadat ik het gebruikt hebt. Ik gebruik daarna gelijk een facewash, dus daarna voel ik het niet meer. Ik wil nog de Hema micellair water gaan proberen als deze op is.

goedmasker

Extra verzorging

Daarnaast gebruik ik natuurlijk ook nog af en toe een masker en scrub! Ik gebruik 2 keer per week de Abrikoos scrubcrème van Kruidvat en 1 keer per week een masker. Vaak is dat het Kiko energy masker, maar af en toe koop ik ook een masker van Lush. De maskers van Lush blijven het fijnst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *