Mijn favoriete dierproefvrije beauty producten

Dierproefvrije producten

Het leek mij wel leuk om te laten zien welke dierproefvrije beauty producten mijn favorieten zijn. Dus geen make up! Je kon laatst al mijn dierproefvrije make up routine zien waar veel van mijn favorieten in zaten. Deze keer dus echt alle andere favoriete dierproefvrije beauty producten!

dierproefvrije beauty

Jojobaolie

Ik heb jojoba olie al heel vaak genoemd, maar ik vind het echt een wonder middel! Ik laat het heel de nacht intrekken en dan was ik het de volgende ochtend er weer uit. Mijn haar is super mooi geworden sinds ik dit doe! Geen pluizig haar meer en het glanst veel meer. Ook is mijn haar heel veel gegroeid sinds ik jojoba olie gebruik.

goedlush

Lush masker

Lush maskers zullen altijd wel een favoriet worden. Ik vind vooral love lettuce , cupcake en brazened honey heel erg fijn. Ze ruiken heerlijk, maar doen ook super goed hun werk! Love lettuce maakt in het algemeen je huid  heel mooi en ruikt heerlijk naar lavendel. Cupcake werkt goed tegen puistjes en ruikt heerlijk naar chocola. Brazend Honey ruikt natuurlijk naar honing en ontgift en verfrist je huid.

goedcreme

Zarqa Hydra face crème

Ook toen ik nog geen dierproefvrije producten gebruikte vond ik het moeilijk om een goede crème te vinden. Ik ben erachter gekomen dat ik een vochtarme huid heb en dus echt heel veel hydratatie nodig heb. Deze Zarqa crème is heel dik, maar trekt heel snel in. Je kan dus gemakkelijk je make up erna doen. Hij hydrateert mijn huid heel erg goed!

goedrozenwater

Rozenwater

Vroeger gebruikte ik al rozenwater en ik gebruik het dus echt al jaren! Ik was eerst mijn gezicht met een facewash en gebruik dan rozenwater als een soort van toner om alle restjes vuil eraf te halen. Het maakt je gezicht echt heel goed schoon en het is ook nog eens verzorgend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *