Mijn favoriete fictieve koppels

fictieve koppels

Morgen is het valentijnsdag en vrijdag liet ik al mijn valentijns make up look zien, maar vandaag leek het me leuk om over mijn favoriete fictieve koppels te schrijven. Dit zijn mijn favoriete fictieve koppels van series en boeken! Er zitten dus spoilers tussen van onder andere the vampire diaries, Game of thrones en een paar boeken.

8425341537_80c15eacb5_o

Dante en Ari

Aristotle and dante discover the secrets of the universe is natuurlijk niet zomaar mijn favoriete boek! Heel het boek is super mooi en eigenlijk gaat heel het boek over de relatie van Dante en Ari. Echt zo mooi en raakt mij elke keer weer!

4500888632_efb6ccaa85_o

Damon en Elena

Dit is denk ik mijn favoriete koppel van allemaal. The vampire diaries is mijn favoriete serie. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik de laatste 2 seizoenen niet zo heel erg goed vond. Maar dit seizoen begint weer een beetje te lijken op de eerste paar seizoenen! Damon is mijn favoriete karakter van allemaal en samen met Elena is hij gewoon perfect! Hun hebben ook een beetje een haat liefde relatie en ik houd daarvan!

12177167336_b5feec65ac_o

Jon en Ygritte

Game of thrones heeft helaas heel weinig liefdeskoppels of de liefdeskoppels blijven niet levend.. Maar Jon en ygritte vind ik wel heel leuk! Jon is gewoon zo’n schatje en Ygritte is zo badass. Heel leuk om naar te kijken!

5080428772_48d1c07a88_o

Chuck en Blair

Ook ik was groot fan van Gossip girl! De bekenste en denk ook wel meest favoriete koppel zijn toch Chuck en Blair! Chuck en Blair lijken eigenlijk heel erg veel op elkaar en er gaat een hoop fout, maar telkens vinden ze elkaar weer terug!

5680143281_017de0e33c_o

Tessa en Will

Ook één van de redenen dat the infernal devices mijn favoriete serie is. Ik houd van Will! Hij komt zo badass over, maar eigenlijk is hij hartstikke lief en bang! Ik heb niet zo heel veel met Tessa, maar de scenes samen met Will zijn zo leuk!

14378473618_628c37fa5d_o

Spencer en Toby

Ook Pretty little liars is één van mijn favoriete series en mijn favoriete koppel is dan toch Spencer en Toby, ook al ben ik wel eerlijk zeggen dat ik Hanna en Caleb ook wel heel erg leuk vinden samen! Er zit zoveel liefde tussen Spencer en Toby en ze hebben ook super veel chemie!

Wat is jouw favoriete fictieve koppel?

4 Comments

  1. Ik heb geen van deze gezien, haha! Maar ik keek wel Arrow en daarin zijn zekerrr Oliver en Felicity mijn favoriete koppel. Mocht je die serie nog niet hebben gezien, is het op zich ook wel een aanrader. 🙂

  2. Leuk artikel op Valentijnsdag! Mijn favoriete fictieve koppel blijft denk ik Chuck en Blair, al vond/vind ik Dr. McDreamy & Meredith uit Grey’s Anatomy ook echt heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *